Hon som MÅSTE nämnas vid namn

Det har blivit dags att berätta om en till av mina bästa vänner. *Trumvirvel*
Hon är den mest galna, coolaste, spårade cheyén jag känner!!! Namnet kommer och ska du ALDRIG glömma:
Amalia Koch
Man bara hör på namnet hur spårad hon är!!!!

Jag och Amalia gick till att börja med på samma dagis, där typ alla andra coolinga gick. Dock kan man inte riktigt se på fotot att vi är så spårade, båda ser lite halvt osäkra ut och inte så jävla konstigt i dom där klänningarna!! Hur kunde dom ens tvinga på oss sådant?!?! Haha varken jag eller Amalia är speciellt gjorda för klänningar och har det fortfarande bara vid "special occations".
Under dagistiden kände vi dock inte varandra så bra. Vi lekte typ på dagis o så men inte så mycket hemma. I alla fall av vad jag kommer ihåg :P


Åtminstone rätt söta ;P

Efter dagis började hon på Kyrkskolan och jag på Balderskolan och vi skiljdes åt. MEN våra vägar skulle korsas igen. Om en ca 4 år... Kan ha hänt att vi spelade i samma fotbollslag i DSK men har inte så bra minne från den tiden :P

I mellanstadiet på Kyrkskolan så var vi i lite olika gäng. Jag trodde jag var i ett coolt gäng och hon trodde hon var i ett coolt gäng. Frågan var om någon var det... Jag kan i alla fall avslöja att det var hon som var "fjortis" och inte jag! Dock var hon nog lite mer wannabefjortis men det kan vi ju hålla hemligt... ;)


Bilden är ju dock kanske från 7an (möjligtvis 8an.. men vi hoppas på 7an för hennes bästa)

Fribergatiden kom och vi tar den årsvis. Amalia gick i D1 och jag gick i D3.

ÅK 7: Tiden med vår underbara mentorsgrupp började och den var verkligen underbar... Förutom att ToKa/Torgny/Taghnyyy/Buttcrack jaa allt möjligt vad han kunde kallas var vår mentor. Han var eeh speciell... typ... I alla fall så under våra mentorstider roade vi oss med nöjet att städa skolgården. OAVSETT väderlek. Jag, Amalia och Julia var dreamteamet bland städgrupperna och vi spårade loss med soporna. När städtävlingen var över och alla poäng räknade så VANN VI!!!! Vi hade äran att veta att vi hade plockat mest skräp på skolan och som pris fick vi varsinn kokbok!!!!! OMG en kokbok precis vad jag alltid önskat mig!!! ElleerrrR?!?! Dessutom var den på engelska men jaaa vi hade ju i alla fall vunnit.


Det var någon gång typ 7an/8an också som Amalia kom till Djursholm och vi var återförenade i fotbollen igen :D

ÅK 8: Jag var fortfarande lite utav en player precis som i mellanstadiet så terminen började med att jag övergav mitt städlag och bytte till Emelie, Emelie och Saga istället. Måste säga att det var rätt elakt men det var för att bygga min karriär och det var med dessa som jag senare vann biobiljetter så det var nog ett klokt byte. Haha x)
I 8an var det dags för c-språk och vilket språk är inte roligare än tyska liksom?! Amalias "älsklings" modersmål... Ich heisse, ich wohne aah det är typ det jag kan.. vogel... Det var en liten men mysig klass och rätt spårad men på ett rätt konstigt sätt. Amalia som vanligt ska alltid smöra och sitta längst fram i klassrummet och fråga läraren om hennes gamla historier och resor. Lektionerna höll på till 20 i FEM!!! Asså det var så bortkastad tid så jag typ dog men där framme satt Amalia och chillade med livet och smöret bara rann.. Haha men nää rätt kul var det i alla fall. Det roligaste var då vi hade teater. Amalia gjorde bort sig totalt genom att skratta åt en kille i hennes grupp. Åhh han var så liten, söt och gullig då han KASTADE STENARNA I AMALIAS MAGE!!! Hela klassen fick sig helt klart ett gott skratt.

ÅK 9: Sista året på högstadiet. Tiden gick fort. Fokus under i princip hela 9an handlade om Spanien-resan till El Campello. Resan som ställdes in på grund av flygbolag i konkurs och det var nästan kaos ibland. Men resan blev av och hur rolig som helst!! Malan och jag gick såklart i samma spanskagrupp och klart vi var bäst. Det var nog till och med lite konkurrens mellan mig, Emelie och Emelie mot Amalia, Julia och Fanny. Men om jag får säga själv var vi nog bäst på slutet med vår galna redovisning om Stockholm haha dääär kan man snacka om rinnande margarin. Meen det var det helt klart värt. ;P Vi hade i alla fall världens bästa spanskalärare, Rosa-Maria, och hon älskade oss båda. Dock var hon tvungen att hota Amalia med att bli utkastad ur klassrummet några fler gånger än va hon hota mig... Men av någon anledning fick Amalia tusen chanser medans killarna blev utkastade på direkten.. :P


Från Spanienresan när vi träffa Rosa-Maria. :P

Sen var det dags för Gymnasiet. Redan har halva tiden gått och trots att vi går på olika skolor och linjer.
Hon: DAGY - Natur - Idrott Ledarskap(?)
Jag: VRG - NaturNatur
Så har vår vänskap, knasighet och spårande bara blivit starkare. Jag skulle nästan våga säga att jag har flest och fulast bilder på Amalia i hela världen. Åtminstone så har jag några bland dom fulaste. Vilka om jag la upp här hon skulle i princip mörda mig för att få bort.


Detta är ett av Malans fina mästerverk då jag "råkat" lägga upp en rätt grovt ful bild på henne. Så om jag inte hade tagit bort den efter detta hade hon kanske mördat mig.. :P

Hon är helt enkelt grym på att bli ful på bilder men om inte ännu bättre på att bli snygg på dem. Och exempel kommer här nedan dessutom i olika former:

Amalia aka Sassy Babe

Fotocred: Julia

Amalia aka coolchey_93



Amalia aka GullégummaN

Fotocred: Julia

Men asså förlåt jag bara MÅSTE!!!!! Fingrarna lyder inte längre!!!! Kan-Inte-Hjälpa-Det....

HAHAHAHAHAHAHA x)

Sååååå snygg så jag döööör. Så du behöver inte ens mörda mig när du ser detta. Älskar dig så jäävla mycket ändå!!!! Grymmast, galnast, knäppast, snyggast, helt enkelt bäst!!!


Jag till vänster och Amalia till höger. Måste faktiskt säga att jag är den som är liiiite smartare än henne. Men liksom när det väl gäller så är hon übersmart och kommer på dubbelt så bra ideér som mig. Hon liksom bara döljer att hon egentligen är smart men spelar bara lite dum.. ibland... :P

När jag nu skrivit detta och letat bilder och sånt så finns det typ bara 34!! bilder på mig och Malan tillsammans och inte en enda där det bara är vi två på så det får vi helt enkelt ändra på. På fredag!!! Då äre nyår TAGGA!!! Då ska det spåras så som bara vi kan på vårat sätt!!! :D Wohooo!


I alla fall en lite bild :) med anna också :P

Frida<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3Amalia

Kommentarer
Postat av: Amalia

Hahahaa KLOCKRENT!

älskar inlägget! du e bäääst! puusss <3<3<3<3<3<3<3

2010-12-28 @ 18:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0