Nyår! ..snart =)

Ingen riktig blogglust. Så blir inte så intressant inlägg.
Har varit i stan tisdag och onsdag. Köpt nyårskläder och är taggad! Hade träning i tisdags och gick väl hyfsat har fått träningsvärk fast jag inte ens var med på fysen. x) Tittade på Avatar 3D igår med folk från skolan och den var riktigt bra. Liite, lite lång kanske men superhäftig!! Ett måste att se.
Håller på och gör mig i ordning nu har varit och spelat Nyårs-innebandy i Norrängsgården. Det var kul trots att vi förlorade alla våra matcher.. =) Får ställa upp med bättre lag till nästa år, någon som är på?! :P

Jaa... har inte så mycket mer att berätta bara Gott Nytt År! =D


Tänk på att det är kallt ute. ;) :P


Cirkus Cirkör

Vaknade sent idag, drog till Täby C. Införskaffade ett par jeans, ny plånbok och ett tomt album som ska bli år 2010s Scrapbook =)

Sen åkte hela familjen till Globen där vi skulle se Cirkus Cirkör på Annexet. Och det var superbra. Är ju inte en cirkus som man kan tro utan de utövar akrobatik och massa häftiga saker samtidigt som det är dansnummer, sång och teater. Musiken spelades av Irya's Playground vilka var jättebra också. Trummisen var helt galen.. på ett bra sätt!!

Imorn blir det stan och nyårsklänning-shopping.. typ.. Sen träning INTE taggad men blir nog det imorn. Men måste troligen ta tåget.. och ha med mig träningsgrejer in till stan.. och åka direkt från Sthlm Östra.. JOBBIGT! Nejrå jag klagar inte bara lite. :P

Har ingen bra, passande bild så blir bildlöst men lovar att det snart ska komma värsta BILDBÖMBÄN!!

God Natt!!




Sööndaag

Hehe. Laura hade rätt på "gissa motivet". Hon var förövrigt den enda som gissade... xD Det var i alla fall pengar. Men så dum som jag är hade jag döpt bilden till money... och om man trycker på egenskaper visas det. aja.. bättre ska det bli till nästa gång. ;D


Ska på bio nu med Emelie och Emelie och måste skynda mig till bussen.. som vanligt soo See Ya!

Gissa Motivet =)


dun.dun.dun.duun...

Stallet



Sune/Sunset

Var i stallet med mamma på morgonen och fotade när hon red. Sen har vi mest tittat på film. Ska fixa ihop något roligare inlägg senare...blev ju inget igår KRAM


Juldagen

Tjoo
Lyckad julafton igår med faktiskt inte så många klappar men värda mycket!! Fick ju kameran i tidig julklapp så av mamma fick jag bara lite småsaker. Ska få Greveholm av henne!! Den hade bara inte kommit i tid. =P Fått massa pengar och menar verkligen stor summa då. Ska försöka att inte slösa bort det. Brukar faktiskt vara duktig på att inte göra det.. Men som sagt vill ju köpa ett till objektiv men ska titta och hitta det bästa till bästa pris. Har lite andra grejer jag vill köpa också så vi får se vad det blir för något. =)

Åt frukost/lunch idag vid ca ett x) Gick upp vid typ elva men satt vid datorn och nördade mig.. Sedan tittade vi i alla fall på "Harry Potter och Halvblodsprinsen" som jag o bror också fick i julklapp. Tycker den var bra trots att så mycket inte hände. Längtar till nästa!! Kom på att vi också fick Beatles Rock Band till Xbox 360. Både bra och dåligt :/ Vi har Xbox men inte Rock Band. Ska övertala mamma att vi ska köpa det, både jag och broder fick ju kosing så vi kan contributa. ;)

Nu ska vi på julbord hos mina kusiner, verkar aldrig ta slut på julmaten men är ju ganska gott... ;)

Vårt julbord igår med årets nyhet: Ananas!! :S x)

Kommer inlägg senare idag med intressanta saker. Så titta in senare! Goud Baj


GOD JUL...

..igen.. Vet inte hur många går jag har skrivit, sagt och läst det nu. =P Men är ju jul jöh så måste nog vara det mest sagda ordet denna dan.
Jag och brorsan har i alla fall bakat lussebullar. Och medans vi väntade på att degen skulle jäsa spleade vi lite buzz. HAHA jag vann båda gångerna ^_^ Felix Herngren är riktigt irriterande som gör rösten till programledaren men lite charm har han allt =P


Ska äta risgrynsgröt nu och sen kommer resten. Skriver nog något kort inlägg senare ikväll. God Jul!! <3<3 

"Mele Kalikimaka" eller "Kung His Hsin Nien bing Chu Shen Tan"


Dessa plus typ 20 till ploppade upp när klockan blev 24:e december. Jag tycker iofs att man säger God Jul under hela slutet av December typ. Meen antar att det nu är officiellt jul. Så GOD JUL!! <3 och God Natt
ps: sista avsnittet på Julkalendern imorn, långt ifrån så bra som Greveholm men spännande är det måste jag erkänna.. =]

Julpynta ;)

Har äntligen köpt alla julklappar =) Teatern var jätterolig med bl.a Rennie Mirro, Tilde Fröling och Sofia Bach. Så jag rekommenderar den.
Har pyntat julgranen nu, superfint blev det och nu sitter vi och tittar på film: In her Shoes. Har sett den förut men den är rolig :P
Blev ingen pulka idag men flyttat till någon annan dag... 

Antalet julkulor var 42 st!  (Granen vi pyntade idag blev MYCKET snyggare.)
 

Glöm inte!! JULAFTON IMORN!!!x) <3<3

Dan före dopparedan

Har dammsugit hela huset och torkat av massa ytor. Brorsan har svabbat golvet och nu ska vi åka in till Intiman och se på teater. Ska möta morfar där, har fått biljetterna via DN och det är generalrepetionen innan premiären. Hoppas på att det blir kul :)
Har fortfarande 2 julklappar kvar att köpa så blir att stanna kort i Mörby när vi kommit hem :P
Ikväll blir det julgranspyntning och julpyntning av hela huset. Sen kanske det blir en till pulkakväll.. Men med andra människor och i en annan del av Danderyd.. Vi får se.. =P
SEE YA

Pulka!!

Ska skynda mig nu. Pulka med Ellen, Emelie och Hanna på Kevinge golbana!!! TJOO ;D
Notera nya headern förresten jööh!! Fast blev lite liten.. Fixar det senare :]

Julbak

Emelie och jag har bakat i flera timmar idag!! (Hanna kom lite senare) Alla recept är av Leila men jag och Emelie har kritiserat henne mycket idag. Den mörka chokladen räckte inte. Alldeles för lite mjöl så den så kallade "något kladdiga degen" blev snarare en smet.. Och slutade i en inplastad bajskorv(se bild). Och hur många använder 60 gram smör. I alla andra recept är det 50/75/100 osv.. :P  I samma recept skulle man använda 0.25 dl mjölk.. jaa det gör ju stor skillnad.. Likaså 0.5 tsk vanilsocker och kardemumma... Men aja blev gott i alla fall. Fast har tröttnat lite på lukten av choklad.. x) Aja blev riktigt fint och smakar gott! Så till alla er choklad-älskare: ENJOY!





Efter lång tiid..

Kom hem från Julia för nästan en timme sedan och har suttit och försökt förstå mig på Photoshop men det gick inte så bra.. Därav resultatet av den hemskt fula redigeringen som helt urartade efter att jag tryckt på ångra för mycket så gick inte att ångra mer.. Aja det viktiga är den fina hälsningen från Stine som jag möttes av när jag kom hem =) Skrivna så fint i snön på våra bilar ;P


Nej är så trött nu så måste sova. Imorn blir det förhoppninsvis stan och inhandling av de sista julklapparna. Ska försöka baka lite julgodis också eftersom jag inte gjort det ännu. Måste baka lussebullar också. Och städa. SUCK! Och allt detta måste göras innan julafton, alltså har jag ca en och en halv dag på mig för den 23 ska vi på teater/fars, genrepet av Panik på Klinik har vi lyckats få genom DN. Tror den kommer vara kul MEN GOD NATT!!

God Natt


;)

Kanske inte blir ngt nytt i designen idag ändå.. Ska till Julia och blir typ filmkväll. Är redan drygt 1 timma sen så borde sticka. Följde med Alice till stallet var kul att titta på lektionen men frös tårna av mig!! Skrev upp mig på kölista då också om medlemskap, är så taggad på att börja rida igen, saknar det sjukt mycket. Får se hur det blir med det, hockeyn och skolan.. aja.. Har jag lyckats köpa en till julklapp så har bara 3 eller 4 st kvar. I alla fall kom hem efter det och hittade paket från ellos.se med kläder =) fake-uggs och en tröja Myysigt!! :] Men som sagt måste sticka CIAO!!


njaaa..

Kommer nog ta ett tag innan bloggen får en ny design men nu har jag fått Photoshop av Alice så ska sitta och klura massa med det så kanske det i alla fall kommer upp en ny header senare idag. =) Och så kan jag nästan lova att designen ska vara fixad innan nyår.

Försökte lära mig hur man kan göra så att bilden byts när man har musen över den. Men lyckades sådär halvbra. Fick in det i menyn men inte i inlägg så om någon (Tove) ;) kan det så är jag tacksam för hjälp??? =)


Måndag Monday Montag Lunes Lunedì Lundi Mánudagur

Som jag fasade!! :P Blev ingen pulkaåkning alls idag men blev flyttat till annan dag =) Men ska typ ringa Alice så ska vi baka julgodis  EDIT: Koda bloggar haha så jag kommer bli proffs så vänta er en ny, proffsig (och förhoppnigsvis fin) design nästa gång ni tittar in ;). Annars då... 3 dagar kvar till julafton (snön är fortfarande kvar) Jippiee! :D Fast har redan fått så mycket i år så kommer nog inte få så mycket julklappar :P men lite :D Det enda jag önskar mig egentligen är pengar så kan jag köpa det jag vill ha sen när jag har kommit på vad det är för något. Men vet att jag vill ha ett teleobjektiv. Troligen detta. Men vi får se... 

Är värsta coola vädret idag, har inte kollat hur kallt, men himlen är typ läsigt blågrå. Asså HELA himlen :P 
 

Amaryllis =)



BYE BYE


Slutet på helgen men början på jullovet :)

Hade tänkt lägga ut en liten bild på efterrätten jag gjorde men vill inte fungera och vet inte varför :(
Blodapelsincarpaccio... Aja länken till receptet i alla fall. Men är jättefel i hur mycekt ingredienser man ska ha för man behöver absolut inte 100 gram vit choklad snarare typ 4 bitar av 100 gram. Rekommenderar att man bara tar blodapelsin också eller typ vanlig apelsin istället för clementin för det var inte så gott. Annars var det supergott och enkelt att göra!
Alice ringde nyss så imorn blir det pulka med lite random människor. Skulle typ träffas 11 (tror jag hon sa) i sätraängsbacken men ofta det kommer hända liksom?!!? :P Aja kul kul!!

Gjorde en lista med massa bra låtar. Försökte ordna dom i en hyfsad ordning efter stil och tempo. Så ni spotify-lyssnare klicka er in här om ni tröttnat på er musik så kanske ni hittar något ni gillar?!
Nu måste jag sluta annars kommer min dators liv vara över snart, verkligen ingenting funkar och jag blir gaaalen!! Så god natt o ses imorn. <3

Julafton in four

Kom hem för någon timme sedan. Satte mig vid datorn tittade runt lite och somnade.. Har sovit i typ en halvtimma, inte så länge men fortfarande skönt =) Nu ska jag försöka baka något gott julgodis.

BTW försök hitta en mer överpyntad gran. Denna á la mina kusiner och jag.
Hur många julkulor kan du hitta?!?!? (inklusive konstiga fiskar som längre ner..)






Riktigt heta och juliga "julkulor"... =P
Nog sista inlägget för idag.. Ska försöka sluta nörda mig :P Imorn blir det troligen pulka med vänner, har några klappar kvar att köpa men orkar nog inte åka längre än till Mörby Centrum ;) Och hoppas det blir massa julbak också och är sugen på att åka skridskor på Danderydsvallen också. Massa kul att göra!!! KRAM


hehe..

Har inte kommit iväg ännu.. Men nu ska Hanna med också (Emelie ska ej med) och det snöar för fullt!! Var ute och tog lite bilder nyss och man blir helt dränkt, snön räckte upp till knäna och då är jag ändå lång!! =D Måste stanna till julafton, så coolt i sånna fall ;]


Gölligt!!

Hanna sitter och testar min kamera och måste säga att hon är riktigt duktig.. inte.. :P
Aja nu ska vi draaa byeeee

Sunday

Litet försök till en juligare design =)
Ska ringa Emelie nu sen blir det att återigen klä sig som michelingubbar och ut och jobba i snön, mysigt ^^
Hoppas på att vi kan baka senare. Fortfarande lite förkyld men lite snuva har väl ingen dött av... eller.. :P
Aja byebye

Riktigt fin och entusiastisk bild på mig och Elin. Lite fail men vi gillar det ;)

snowwyy








Jepp, kul men kallt var det med fotosession i snön. Hade med lite för få medlemsblad så gick jättesnabbt att dela ut. =P Men ska dela ut mer imorn med Emelie =) Är supertaggad på att åka skidor och snowboard för att alla typ drar till Åre (Elin + massa fler) men får se om det blir ngt kanske kan dra till Väsjöbacken när de kommit igång där we'll see... :)

Trååk blir Kul

NU ska jag och Elin till Enebyberg och dela ut typ klubb-blad från EIF. Kommer bli kul för att Elin är med och kameran kommer med och det är snöigt så vi kommer se ut som michelingubbar men vi kommer förhoppningsvis vara varma =D Och nu snokar Elin bland mina mynt och kastade ut allt i sängen x) Och ja.. nu räknar hon dem!

Aja Time to leave. Peace (Elin hälsar) =]

:)

Torsdag: Fika innan avslutningen <3


Fredag: Lunch med Emelie o Hanna på Café Kladdkaka i Gamla Stan och sen julklappsshopping!!=D <3<3



Fredagkväll: Bowling med Ormsta/SDE <3




Spännande dag... not!

Match idag med junior mot segeltorp. Blev bänkad första perioden för att jag inte anmält mig..  oops. x) Men fick spela 2 byten ändå (för en tjej kom sent från annan match)... gjorde mål på första skottet i första bytet så "suck on that!" Gjorde ett till mål senare vinst 3-1.

Igår var det "white party" hos Stine. Har typ inga vita kläder men blev väl bra till slut.. nästan..


Mer bilder kommer förhoppningsvis imorn om jag har tid. Det slutgiltiga projektet ska in imorn o vi måste börja jobba på presentationerna så har fullt upp. Har massa träningar också som jag egentligen inte borde ha tid för, får se hur det blir. :) Just nu längtar jag bara så mycket till lovet! Bara 4 dagar kvar att stå ut sen är det bara skoj som gäller. INGET plugg!! God natt <3

Lucia =)

Kommit hem från Luciaframträdande i Gustav Vasa kyrka med alla VRG körer. Såå bra o var så kuul!! Även att min katt kissat på min luciakrona. Jepp det är sant, la den på golvet i hallen i morse och gick snabbt till mitt rum för att hämta ngt o när jag kommer tillbaka ser jag att han sitter o kissar på den. Tror att han var sur för att jag inte släppte ut honom så då var han dum tillbaka eller så e han bara allmänt dum och korkad. Aja skjölde iallafall av den med vatten så det var lungt.

Nu ska jag snart ta bussen igen och sen tåget till träning. Fysen har redan börjat men skulle aldrig ha hunnit med den. Meeen måste pysa. Byeee :)

ps: har haft fullt upp med projekt o träningar så därför ingen bloggning :P. ds.

come let's PLAY for the weekend babe

Snabb sammanfattning av helgen:
Lördag: 3-3 mot SSK ------ Donken ------- 8-1 mot Almtuna =) 3 mål och 2 assist så det var väl en bra dag antar jag :) Kunde ha vunnit mot Almtuna med mycket mer men aja alla hade spelar SSK matchen också så vi var ngt trötta med endast 10 spelare på båda matcherna :P



Idag har jag mest tittat på TV men faktiskt pluggat lite matte till Nationella på onsdag och så har jag bakat pepparkakor :) och sen var det fys och is.

Är både taggad och otaggad på veckan som kommer. Otaggad för att det är projektarbete som måste göras :/ men taggad för att det är Lucia =) Vet bara inte riktigt hur jag ska hinna med allt med massa deadlines till projektet fys+is: måndag, tisdag, torsdag o lördag. Matteprovet. Lucia. Köpa grejer till Lucia. Måste köpa present till kompis. Och JULKLAPPAR måste börja inhandlas. :D:D Stressigt stressigt men det går nog bra. ;)

GÖD NÄTT!!!

almost snow







Bilderna som "inte gick att lägga upp" Kunde lägga upp dem nu men inte den bilden jag ville lägga upp helst av allt. Har 3 redigeringar av den och ingen funkade :S men alla dessa. aja...

Fredagsmys i guess

Sitter på mitt rum o tittar på Idol som nu är slut. Erik =) och Calle :/ till final. Borde vart Tove istället för Calle men aja.. :P
Imorn är det hockeydag med 2 matcher. Båda är borta, den ena i Södertälje och den andra i Uppsala så blir att åka genom typ hela Stockholm men det blir kul. Kameran får såklart följa med!! :D

Verkar redan vara slut på det vintermysiga vädret men hann ta lite bilder i alla fall =)

Hade tänkt ladda upp massa men blogg.se cepar sig så det funkar inte.. :/ Men kommer någon gång när det funkar.


eldpoj



Bild från igår =) Riktigt svårt att få bra bilder men med lite redigering så funkar allt ;)

Idag pluggade vi projekt hemma hos Emil och det blev mest lussebull-bak men kul var det.
Nu ska jag och Carin på Innebandyträning för skollaget =) KRAM

Rörigt

Projekt-tiden är i full gång och det går väl helt okej. Vi har i alla fall kul =P Imorn blir det typ bak/chill-dag men lite arbete också.

Just nu tittar jag på Grey's Anatomy och laddar in bilder på datorn som fotats tidigare idag i det frostiga vädret =) Hoppas så mycket på att det är slut på det hemska regniga vädret och blir en snöig jul i år. Har tittat på båda julkalenderavsnitten och det är faktiskt helt ok. Absolut inte i närheten så bra som Greve Holm eller Sunes Jul. NÄ nu måste jag gå Ellen ringde nyss och ska fota när hon kör eldpoj =) Ni får se senare ;)

KRAM

RSS 2.0