Match idag! :)

Okej asså konstig helg detta varit.. Bara asweird.. plus att jag är bajsförkyld men har ändå inte vilat från hockeyn.. Var match igår fast bara på skoj mot typ "dåliga" kompisar till vår tränare.. Dom var ju inte jättedåliga dock.. vi förlora med 4-1 -_- Men idag blire vinst med typ 20-0 :D
Ciao!


Bloggtorkaa... :/

Japp titeln säger det mesta.. Har vart sjuk till och från denna vecka :( Fast ville inte erkänna det för skulle spela match mot AIK igår. Blev match ändå trots typ förkyld men det gick faktiskt bra. :) Typ 5 cm från att göra mål :P Det blev vinst med 2-0 trots att dom hade massa riksseriespelare med sig x) wiiii!

SPORTLOOOV JU FÖRRESTEN!! Är typ värsta taggad.. Förutom att jag måste plugga svenskanovell och MatteB så behöver jag typ inte göra någon skola alls så tycker vi skiter i den helt!!! :D Jag o Madde ska ockupera Emelies hus som är tomt och typ spåra galet tillsammans med hennes katt Kenzo :P Emelie kommer dock inte vara där för hon ska till Italien :'( Stackars henne!! Och stackars oss!!!! :(:(:(

Kanske händer något ikväll... Vem vet?! ;) Måste dra nuu CiAo!i! ;P

Busy Week.. -_-

Skööööönt bara 3 dagar kvar till sportloooov!!! Fast har massa att göra tills dess usch usch!! Orkar inte ens prata om det... Men dock kuligt är att det är massa hockey denna vecka!! Kanske nästan lite mycket men det blir nog kul :D

Nu måste jag laga mat sen är det dags för teori och träning! Taggish!! Gick asbra igår så hoppas på samma idag :) Match mot AIK på torsdag ju o hoppas på att bli kallad :)

KRAAMIS!! <3<3


Lördag

Druckit två koppar te och nu är jag astaggad för match!!! Är mot Tullinge och idag SKA jag göra mål :) I alla fall ska vi hela laget göra massa mål :)

Ikväll ska jag på Bio med mina älskade vänner. Det coola är att jag typ inte behöver betala någonting för jag fick det i födelsedagspresent dom är så himla gulliga!! Tror det blir middag på Fridays sen Valentine's Day på Sergel :D:D

Måste sticka nu tror att jag måste möta Lina som kommer från busshållsplatsen hon hittar inte riktigt :P

KRAM!! <3<3

ME LOVE TUGGUMMIN!! GRATIS DESSUTOM ÄR ÄNNU BÄTTRE!! :D



Hur ofta i skolan efter maten är man inte lite pissed off över att man inte har något att rensa munnen med. Typ efter att man ätit.. korv eller curry eller typ VITLÖK!! Men detta är lösningen!! Det här måste vara typ den bästa hemsidan på hela internet!! Dels för att den är supercool, dels för att världens coolaste kille håller i sidan plus det bästa: MAN FÅR GRATIS TUGGUMMIN!! 
Det enda du behöver göra är att klicka in dig på hemsidan här: http://www.tuggummin.se/?r=703 skapa dig ett eget konto. Sedan är det bara att börja samla poäng. :D Lätt som en plätt ;)
Har du några frågor eller synpunkter så kan du gå in här och kontakta dem som håller i sidan: http://www.tuggummin.se/kontakt.php

Sen är det bara att tugga tuggummi 24/7!! Ochfrämst slippa lukta pest i munnen efter maten :D:D Kanske fler som har lust att kyssa dig då ;)

jaaaa... vad ska man säga..

Tittade klart på nästan hela matchen trots att resultatet var ganska klart.. :P Slutade 13-1 till Kanada såå jaa lite pinsamt.. Men Sverige är i alla fall klara för semifinal :D:D Så det taggar vi till!! :):)

Stackars Kim Martin.. :/

Nu har jag svenska lektion vi ska modernisera en myt och skriva en novell på den KUL.. nja inte jätte men kanske lite.. SeE yOu lAteR!! :D

Olympiska Spelen

Sitter uppe och väntar på Damhockeyn :) Sverige spelar mot Kanada vid 23.30. Kommer kanske inte orka se hela matchen men ska försöka utan att somna :P

Match imorn mot Västerhaninge med Dam1 är riktigt taggad och har en känsla av att det kommer gå bra. Hoppas att det går som i helgen :)

Ska förresten tipsa om en mycket rolig blogg!! Mina kära vänners blogg. Let me present to you JullaKnulla och Siggelingon!! <3<3 Bloggen hittar ni HÄR!!

KRAM och HEJA SVERIGE <3

AJUSSCHTE!!!

Är ju fettotisdag idag jööh!!! :D:D Hoppas att det blir någon semla. Haha kanske efter träningen gottgott!! :) Slutar skolan nu wiiii. Bussen hem, plugga lite, äta, träna, semloor, soova!!! :D:D Känner mig typ hyper o snart dör datorn TJOOOOOOOOOO

FinFint!! ^^



Schexxy schexxy x)

Helgen

HEEJ!! Har inte hunnit ladda upp bilder från Gotland ännu så förvänta er inte något. Om ni har tur kanske, kanske att det kommer upp senare ikväll... Ska skriva svenska uppsats nu och sen lite konfliktanalys om jag orkar. Hoppar över träningen idag för allt plugg och så kände jag att jag behövde lite återhämtning från allt i helgen eller snarare allt under de senaste typ 5 veckorna.. :)

Förresten har ju inte sagt hur matchen gick!!! Vi vann med 6-2, inget mål av mig dock men någon assist. Men blev i alla fall matchens lirare vilket jag kände mig värd att bli ^^ :P Riktigt snygga trosor jag fick måste jag säga.. Kommer upp bild senare på den ;)

Tillbaka till pluggandet nu, CIAO!! <3

Lördag

TJOOOOOO!
Gotland snart. :) Matchen imorse behöver vi inte nämna.. Siffrorna var orättvisa det är det enda jag kan säga.. Men bara att ladda om kameran följer med så vi hoppas på massa roliga, knasiga, fina o fula bilder :)
Kram <3

Förresten titta in på lagets blogg ;D Orsmsta/SDE!!!!! :D


Friidaay I'm in LOOVE <3

Precis ätit lunch o vi har fått vaniljhjärtan av skoltidningskommitteén!! <3 Hade bara en lektion idag så har egentligen slutat men idag ska vi få veta massa om de individuella valen. Ska typ välja på måndag tror jag :S Men det blir nog bra :)

Har inte så jättemcyket mer intressant att säga.. Men hade tänkt att jag ska lägga upp en lista med typ de tio bästa låtarna just nu.. Fantasifullt vah?! :O hehe...

Plugga konfliktanalys Kosovo nu iLIKE!!.... NOT!!!

Så i allt pluggande behöver man något som piggar upp en så därför lägger jag upp en 2 veckor gammal (från Hannas 17-års middag) superrolig men riktigt mobbad bild X) ENJOY!! ;)


"Oerhöört spännande"

Sitter på svenskalektion. Ska skriva en uppsats om boken Herakles men dock inte så jättekrävande. Typ 600 ord i Word.
Annars är jag lite borta.. :P Typ trött blandat med taggad inför träningen ikväll och matcherna i helgen. =) Ska till Gotland på Lördag med Dam2, kommer dit ca 23. Match mot Sudret på Söndag sen hemfärd på Söndag-kväll :) Det ska bli kul.
Men nu är det dags att plugga Ciao! <3


Flickr

Jag har varit värsta duktig och skapat ett Flickr-konto. Så gå in här(länken är här, här här HÄR!!) och titta på mina bilder och massa andras bilder!!


We were always meant to say goodbye

Already Gone - Kelly Clarkson


I wonder what it's all about

Coldplay - The Hardest Part


AJDÅ!

Fått lite skäll faktiskt över att jag inte skrivit något. Men har verkligen inte haft tid och jepp det är min dåliga ursäkt. :/

Men nu känner jag mig TAGGAD!! Så nu blir det blogga 24/7... nästan i alla fall :P


Från 6/2
Dom älskar varandra. :) Kommer några mer bilder snart <3<3 

What to write?

Jepp tänkte ställa en fråga till er läsare. (Vet att det är fler läsare än vad kommentarerna visar så ni får bli bättre på att kommentera) :) Så till frågan:
Vad tycker ni är intressant att läsa om? Ska det vara dagligt flumm? Skolan, hockey, vänner? Bara foto? Eller allt möjligt?

Tänkte lova en grej också: Att jag ska bli mycket bättre på att publicera bilder! Men kommer nog inte hända denna vecka för har mycket att göra, mycket i skolan, mycket hockey och födelsedagen såklart!! :) Men jag ska försöka så gott jag kan :)


Roligt filmklipp som Julia har klippt i ihop från Hanna i lördags. :)
Ska se Paradise Hotel nu KRAM! <3

RSS 2.0