Efter skolan

Blev inget ung och bortskämd igår så jag tittar på det nu istället. Skolan va rätt soft idag. Men svinkallt!! Speciellt när bussen kommer typ 20 min sent. Men kom tillslut hem ändå :)
Träning ikväll, spinning och sen is. Imorn är sista skoldagen innan projektet och sen är det 2 och en halv vecka kvar till jullovet och jag är sååå taggad!! haha :P

Meneeh har inte så mycket annat kul att säga så snart blir det middag sen plugg ikväll efter träningen :P

Sovmorgon

Helluu! Ligger i sängen o ska snart gå upp! Har sovit ca 8 och en halv timme inatt!! Var längesedan som jag fått sova så länge! Idag är det terminens (och ÅRETS) sista idrottslektion :'( terminens sista svenskalektion! :) och terminens sista fysiklektion!! :) Men inlämning i svenskan på torsdag och hela projektet är fysik och kemi så helt slut är det inte... -.- :/ anyywaays nu ska jag upp och göra mig iordning och äta frukost! :)

Kan bara andas med halva näsan...

Haha känner mig som en riktig sportnörd. Sitter i sängen och tittar på Sportspegeln på 1an. Rätt trött efter denna helg. Mest bussresande som man egentligen inte borde bli trött av men när det är med det laget jag spelar i är det full fart hela tiden. Om det inte är med kroppen så är det med munnen. Massa prat och galenskaper men mest skratt! :D Inget plugg så får kötta denna vecka. Hur jag nu ska hinna det eftersom att jag har träningar som vanligt. Men det löser sig säkert. Pluggar ju aldrig för mycket och jag klarar mig finfint ändååå! :)

Matchen lyckades vi bra med. Brynäs slog oss med 2-0 men jag tror vi var nöjda. Fick bara spela 2 byten i första perioden men hade inte väntat mig så mycket. Men har varit superkul att vara med hela helgen! :D En match kvar nu innan juluppehållet, vilka är AIK och då blire VINST! :)

Nu ska jag försöka planera min vecka och efter det sova. God Natt


Bild från linköpingsmatchen förra helgen.
Helene AKA Tjock OCH Mobbad Åström :)

Söndag

Sitter på bussen påväg till Gävle mot Brynäsmatchen. Vi tittar på Tomten är far till alla barnen och den verkar helt galen x) Kommer troligen inte lyckas plugga något nu heller... :P

Första advent

Första advent

Är heeeelt slut! Megatrött och äntligen skönt att få ligga i sängen istället för att få ont i hela kroppen av att ligga/sitta i stolarna på bussen. För mig gick matchen bra, var inte inne på något baklängesmål vilka va de ända målen som blev eftersom att vi förlora med 6-0. Men imorn är det ny match mot Brynäs så nu ska jag sova så jag är superpigg!!!

Ska äta mysfrukost imorn också med 1 adventsljus tänt eftersom att det är advent och allt. :) Känner mig i värsta julstämningen efter all julmusik vi lyssnat på idag. Både i omklädningsrummet och på bussen. Speciellt mycket Tänd ett ljus. Den är MYYS! :D
God Natt

Jag som tyckte det var mycket snö i Sthlm...

Helluuuu sitter på bussen med Toves MacBook (JAG VILL HA) Mycket lyckade facerapes :D Allt runt omkring är helt JÄTTEVITT!! Mycket mer snö här där vi är än i Stockholm. Vet dock inte riktigt vart vi är... men någonstans mellan Sthlm och Leksand.
Igår var mycket lyckat och kul! :) Hände som vanligt knas saker men mest roliga saker! :D
Försökte plugga på bussen men jag blir bara illamående.. :P Nu är det typ 1 timma kvar till Leksand tror jag. Börja tagga inför match!

photo.php.jpg

Såhär ser det ut ungefär överallt!

Äsch bilden funkade inte aja...

MATCH

Sitter och väntar på att bli hämtad. Sen ska vi till ishallen där bussen står och väntar så blir det avfärd mot Leksand vid 10.00. TAGGAD!!!! Men måste plugga massa bajs... -.- Men nu måste jag gåå hinner inte säga mycket mer!!


Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit!

Hejsan! Vintern är helt klart här! Snöar konstant hela dagarna vilket jag tycker är rätt så mysigt. Hoppas bara på att det tänker ligga kvar för orkar inte med slasket.. :P

Torsdagskväll vilket betyder att det är Fredag imorn och jag är riktigt taggad!! Vid den här tiden imorn kommer vi troligen vara gal1 taggade och påväg till Lundell och då blir det spåååårat!! ;P Överdriver något men jag är i alla fall tagggad. Dock är det först matte-prov som jag måste kötta till nu och efter det träning.

Förhoppningsvis matcher lördag och söndag, i Leksand och Gävle.

Men som sagt ska jag pluggaaah! Heido

En nygammal bästaste bästa vän

Blond - Brunett. Kort - Lång. Smal - Mindre smal. Fotboll - Ishockey. Blåögd - Brunögd. Mille - Oskar. Tyska - Spanska. Några av de oliker mellan mig och min vän som jag lyckades komma på. Dock är likheterna rätt många också.
VRG Djursholm, NaturNatur, Godis, Glass, Bullar, SNOOK, Daniel Adams-Ray, Februari, 320 p, Peace & Love 2011 och MASSA fler saker! Trots olikheter och likheter så spelar det inte så stor roll. Vi började som bästa vänner och kommer sluta som bästa vänner.



Jag och Elin lärde först känna varandra på dagis men tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket av den tiden.. hehe.. Dagiset var Nora Herrgård, hon gick på Sörgården och jag gick på Norrgården, alltså inte i samma grupp så jag vet inte exakt när vi började lära känna varandra. Men vi när vi va 5 år började vi båda på Mellangården och antar att vi blev bättre kompisar då. Vi båda började spela fotboll i DSK och vi fick båda vara med och spela med 92orna efter ett tag eftersom att vi ägde såklart ;P Sen började vi båda på Balders. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg om vi gick på samma 6-års eller inte men tror inte det. Det fanns Frigg och Freja och nu kommer jag inte ens ihåg vilken jag gick i... :S Haha blir förvirrad av allting. I alla fall så gick vi i samma klass från 1an till 3an. A såklart, dvs dom bästa. De som hade dom bästa Kung-reglerna, de som hade bästa lärarna, bästa fritidset (Sleipner den 8-hovade hästen) och de som helt enkelt va coolast på skolan.



Typiskt för mig och Elin var att ha våra födelsedagskalas tillsammans efter som att hon fyller år den 1a februari och jag den 3e. Bilden ovan är från ett av våra maskeradpartyn. Jag va Ronja Rövardotter, som vanligt... Och Elin ser ut att vara Jane från Tarzan. Neeee skoja bara klart hon är en Leopard!! Coolaste katten i stan!! ;) Måste säga att vi faktiskt fortfarande ser ut ungefär sådär, inte förändrats så jättemycket och det måste ju vara positivt eftersom att vi är urgulliga!!

Förutom Fotboll, gick vi på Gymnastik ca 4 gånger i veckan om jag kommer ihåg rätt. Truppgymnastik och det va verkligen seriöst men kul! Plus att vi va typ starkare då än vad vi är nu... :P Vi hängde typ efter skolan asså helt seriöst VARJE dag!!! Och det va hemma hos Elin som jag för första gången åt lax och det är fortfarande min favoriträtt!! Riktigt stolt över att jag kommer ihåg det! :D

Efter Balders var det dags att byta skola. Och alla normala och coola kidz gick då till Kyrkskolan. Där gick vi båda i C från 4an till 6an. Vi var ju helt klart den coolaste klassen då också. Och att säga att vi inte hade den bästa läraren vore att ljuga, hon va verkligen bäst!! Det var i mellanstadiet som jag började på ishockey, vilket Elin redan spelade men slutade efter ett tag för hon åkte så mycket slalom. Och efter att båda slutat på Gymnastik, så började jag på fotboll igen och efter något år bytte jag till Djursholm där Elin nu spelade och vi hade bästa och roligaste laget. Saknar den tiden. <3


Bilden är nog däremot inte så gammal som när jag precis började i Djursholm utan från 2008. Så de på bilden är inte riktigt det original-laget som vi var så grymma med, men ca 11 tjejer från gamla laget.

I Friberga började vi på olika inriktningar. Jag, engelska och Elin, matte/no. Men genom fotbollen var vi fortfarande bra kompisar men det var inte som i Balders då vi umgicks varje dag. Vi träffades på fotbollen och ibland i skolan men inte mycket mer. Och efter det börjar vi närma oss nutid.

Efter 9an var det dags för gymnasiet och blev VRG för oss båda och Natur såklart! ;P Efter det har vi varit som Helan och Halvan igen tillsammans med massa andra mysiga, bästa vänner. Det var precis som när man var yngre. Mycket har förändrats. Vi är äldre, längre, mognare.... Eller fast nää! Moget är tråkigt!!! Vi förlorade aldrig varandra som vänner, vi behövde bara ta avstånd ett tag för att senare hitta tillbaka till en ännu starkare vänskap. Haha jag gillar att jag verkligen analyserar allting men så blir man när man går på min skola... "Analysera mera! Logaritmera mera!..." Men det är verkligen sant och nu i 2an har vi blivit ännu bättre kompisar och umgås i princip hela tiden.


Och nej!! Även om Elin försöker lura er eller intala er eller tror att hon är längre än mig... Så är hon INTE det, har ALDRIG varit och kommer antagligen ALDRIG bli! ;P

Vår nyaste passion är ex-Snook-paret!!
Som ni vet älskar jag både Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray. (Om du missat det, har du inte vart uppmärksam ALLS) Dessa är några som Elin också gillar. Oskar gillar hon bara och Daniel verkligen älskar hon!! Haha det är rätt kul, nu har det dock lugnat sig lite men ni skulle ha sett henne för en vecka sen x) Därför har vi i alla fall nu beställt biljetter till Peace & Love kommande sommar!!!!! OCH VI KAN KNAPPT VÄNTA!!!! Både Oskar och Daniel ska dit och som en bonus kommer Maskinen och det kommer helt klart bli grymt!!!!!! Antagligen några fler som följer med men oklart än så länge. Jag och Elin planerar att vi ska ha tagit körkort då så det kommer bli Road-trip upp till Borlänge och ett galet äventyr!
Jag skulle kunna länka alla låtar från både Daniels album och Snooks båda album eftersom att vi älskar dom allihopa men det är liiite för jobbigt och detta blir mycket snyggare. Plus att jag vet att denna låten betyder extra mycket!!!!

Gryningspyromanen - Daniel Adams-Ray


"Vänskap är som spår i sanden. De måste trampas upp, annars försvinner de." - Okänd.
Smart person den där "Okänd" och tycker det är helt rätt och var inte rädd att ta tag i gammal vänskap för oftast hittar man tillbaka till varandra om man en gång redan vart bästa vänner. :) Jag har varit med om det minst typ 5 gånger.


Finns ingen bättre liknelse än dessa två! (Förutom att jag kanske inte är fullt så stor/tjock som Pumba är, och jag har definitivt mycket fetare lår än vad han har...) Hakuna Matata!! <3

Love you bro om du liksom inte redan fattat det!!!! <3<3<3

1 månad till JULAFTON!!

Det är något fel på mig men kan verkligen inte koncentrera mig. Har redan pluggat hyfsat mycket matte men borde egentligen plugga mer och har kemi och annat att plugga också. Tror att jag helt enkelt är för trött så ska nog sova snart. Men ska först fixa en grej och vet att iallafall en av mina bloggläsare kommer bli mycket glad!! :D Så jepp det ska fixas innan jag ska sova. Och jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera!! Men kanske inte just nu för har inte mycket tid och inte så mycket intressanta saker att skriva om. Men snart såå! Jullov om mindre än en månad, exakt 23 dagar!! (16 skoldagar) Helt sjukt, sen har halva gymnasietiden gått!!!

Utgång i motgång resulterar i medgång?!

Hejsan hoppsan!
Dålig uppdatering har börjat bli lite utav min rutin och kommer nog inte ändras på ett tag så länge jag har såhär mycket att göra hela tiden.. :P
Just nu sitter jag och tittar på klippet från p3 live i onsdags och tror att jag kommer dyka upp på scenen om några minuter. Vet inte om jag vågar titta.. hahaha :P

Idag har vart en rätt jobbig dag med begravning och allt men samtidigt var det rätt skönt att vara med på och hade ångrat om jag inte vart där. Det va väldigt fint men som sagt även jobbigt. Jag började dagen med mascara men avslutades med trötta, svullna ögon med borttorkad mascara..

Men sen var det Harry Potter med Carin, Emma och Agnes. Wiiii suuuperbraaaaa längtar jätttemycket till nästa del alldeles för spännandeee!! Haha sen när vi gick hem så fick vi till och med tecken om att Ron var i närheten med sin ärvda gåva från Dumbledore... ;P Kulkul

Dock måste jag sova snart, riiiiktigt trött och imorn blir det nästan lika rörig dag som idag med hemliga saker med Hanna och Anna-Karin, match och på kvällen födelsedagsfirande då alltså ihopkopplat med de hemliga sakerna ;)

Så God natt <3

Himlen luktar plast...

Helt enkelt något som är svårt att beskriva, breathtaking, mindblowing alla möjliga töntiga ord, "alldeles helt underbart."

Beskriver väl mig som bäst just nu kanske (min kommentar på ett av Lisas inlägg på hennes blogg)
"Asså det håller INTE att du inte skrev ett enda ord om din cooooolaste vän som fick kram av Daniel Adams-Ray, som fick ställa fråga till Daniel Adams-Ray, som fick titta in i Daniel Adams-Rays ögon (och han tittade tillbaka), som fick hälsa på Daniel Adams-Ray, som fick ett STORT "aaaaaaaaawwww" av studio-publiken på P3 fucking!! Live Session!!!! wiiiiiii [email protected]"

Sen kan jag ju citera min brorsa också. Han sa något i stil med: "När alla ställde sina frågor gjorde dom det typ som vanligt men Frida hade jättestort leénde och röda äppelkinder precis som 2 röda äpplen, och sen lät publiken: "aaaaaaawww" och applåder." Asså det är väl inte ett helt korrekt citat men ungefär sådär :P Jaja men kul att man kan underhålla! HÄR kan ni lyssna på sändningen och jag tror i alla fall att länken ska fungera :D Superglad över att jag vågade gå upp på scenen och ställa frågan och allt tillsammans med 4 andra tjejer. Haha riktigt nervös va jag men som sagt så GLAD!!! :D Nu kommer jag sova riktigt gott :) God Natt <3


Fotad med iPhonen under spelningen! Bildlänk till facebook :)
Daniel Adams-Ray <3

OMG!! :D

Jambo Jambo! Todaaays the DAY, ikväll äre Daniel Adams-Ray!!!!! Fick till värsta rimmet också! :P Jag är fet-taggad, dom ringde från p3 och frågade ifall jag ville ställa min fråga till honom. Jag sa ja helt iskallt men jag kommer dö när det väl kommer till att jag ska ställa frågan.. :s Men det ska bli gryyymt! :D Så jag tipsar om att ni ska slå på radion, inget tvivel om det. P3 är kanalen, åtta är tiden för då missar ni inget. Men hejjdååå ska laga mat nuu Tjo!!


Danneman <3


Våra brister gör oss till människor

Heeeeej, asså sorry för den dåliga uppdateringen men helgen har varit halvt hektisk och inte alls hunnit med så mycket saker som jag velat.. Som typ vanligt dårååå men ajaa.

Blev heller inget sånt där inlägg om en sån där världens bästa pappa eller liknande för som vanligt är jag fett dålig och glömmer alltid sånna dagar men äh det väger nog upp... Men bara så ni vet så har min pappa tävlat i nedförsåkning mot Ingemar Stenmark! Sug på den ni!! ;D

Idag somnade jag nästan på fysiken, inte kul -.- Fick cp-ryck varenda gång jag vaknade, Gunnar måste tro att jag är lite sådär lagom retarderad.. Men så länge det är lagom är det ju fortfarande bra (nästintill perfekt) eller hur?! :o Sen äre spinning innan ispasset, jorrå jag kommer va superbra på isen... Not!

Men nu ska jag äta pepparkakor.


Regnade idag, gummistövlar på. Gammal bild från mobben

LÖRDAG

Måste typ gå till bussen snaaart! Till träning jaao! Känns som om jag nyss va där och det va jag ju typ eftersom att det va träning till 21 igår :P Så jag har bara tittat på Idol och sen sovit och sen dags för träning igen!

Fysikprovet gick sådäääär... Kunde gått mycket sämre så jag är nog typ nöjd. Kan nog vänta mig typ ett G+ :P Men finns massa fler prov att höja sig på och då ska jag KRIGA! Ett VG måste jag iallafall ha!

Efter träningen ska jag jobba!! (nämen är det verkligen sant gör hon sånt?) Njaaa ibland så gör jag faktiskt det.. När jag har tid och dom vill ha mig :P Kiosken på Söderstadion, vilket är lite en överraskning för hur har Hammarby lyckats komma till final i det medans dom fortfarande ligger kvar i Superettan. Micket könstigt!

Men som sagt bussen!!! HEIDOO

Word!

Nu äre läggdags! Imorn blir en nervig dag :S


Lat? Ne bara bra på att skjuta upp saker

Som vanligt blir det hets-plugg dagen innan provet... Vilket jag ska göra nu! Fast MÅSTE först bara kolla på ett avsnitt av That 70's Show. SEN blire fysikplugg :P See ya!

WOOOHOOOOO!!!

JAG HAR GÅTT FÖR LÅNGT, KAN INTE SLUTA GÅ.
HJÄRTAT SITTER UTANPÅ, SLÅR INTE SOM DET BRUKAR SLÅ.
I ETT ENSAMT RUM, EN SEKUND BLIR TUSEN ÅR.
FÖR LJUST ATT NÅ. SÅ DJUPA SÅR.
SJUNKER LITE LÄGRE FÖR VARENDA GÅNG JAG VÄNDER OM.
MEN JAG VÄNDER OM, ÄN EN GÅNG.
ORDEN FASTNAR HALVÄGS, JAG VET INTE HUR JAG BÄR MIG ÅT.
SAMMA GAMLA VISA, MEN VET INTE VAD DET ÄR FÖR LÅT.

Haha typ FÖRSTA gången jag vinner något!! :D Följde Daniels länk på FB och ställde en fråga till honom för att ha chansen att vinna inträde till P3 Live Session med just honom och Little Majorettes (ett annat bra band som mamma tipsat om ännu fler av hennes kompisar :P) Men så det ska jag gå och kolla på om exakt en vecka! TAGG!! :D Dock visade det ju sig när jag berättade för mamma att hon hade kunnat fått från jobbet men aja.. På det här sättet blir det ju MYCKET roligare!!  

hehe liiite cooolt :D plus man tackar ju aldrig nej till kakor!!!


Länkspamm:

Daniel Adams-Ray på Facebook
Daniel Adams-Ray på twitter
Daniels Hemsida
Lagom

Skooolday

Wiii fett bra jag är!!! Gjort matteläxan till imorgon så nu kan jag fokusera på bara fysiken ikväll. PERFEKT!!!.... -.- Döda miiig... En lektion kvar idag, vilket är bilden som jag sitter på just nu. Intee såå tagg, vill hem, sova och sen kötta plugg. Ingen träning ikväll och inte imorgon heller så jag har massa tid att bli profisionell fysiker.
Frågan är ju om jag verkligen vill det???

Frida <3 Fysik = INTE Sant

Let it snow

Känns som om det inte va alls länge sedan som det va sommarlov och värme och massa sol och man kunde gå i lätta kläder. Så helt plötsligt kommer det massa snö. Såå nu ett tag framöver kommer det bara komma vinterbilder, hockeybilder eller mysbilder. Det får ni helt enkelt nöja er med. Träningen va fett kul, gick inte superbra men va kul ändå. Massa killar som va med trodde det skulle gå bajs men gick bra! Nu ska jag sova!!!!


Favorit i repris. Antagligen sista sommarbilden för året... :')

Hej vinter

Idag har vädret vart hemskt! Jag tycker om att det snöar men idag var det lite väl mycket och det är inte kul när det är storm!! Något läskigt att åka bussen hem också :S Matchen blev till och med inställd ikväll så istället blir det träning till 23 -.- Lite segt för jag va fett taggad på match. Men inte mycket att göra...


Ungefär såhär kändes det att åka buss idag. Ren TUR att vi inte åkte av vägen...


Kan säga att jag frös grymt mycket om fötterna när jag gick från busshållsplatsen hem :P

Time to sleep

God natt


Say Goodnight and Go

Monntag



Skulle gå ut och kolla hur kallt det var imorse när jag skulle bestämma kläder så kollade jag på termometern och såg den uppochnervända döda flugan sitta på termotern så var ju tvungen att fota :P lite komiskt bara... Plus att det va KALLT!!! Och det höll i sig hela dagen!

Nu ska jag övningsköra till träningen. Tjingeliiiing :D


funnyyy..



Som sagt var jag inte bra på matchen idag... Ofokuserad kanske?! Det här var den enda bilden på mig, kul...
Positivt är iallafall att EMA är bra meeen lite för mycket reklam kanske :P


Lättnad

Äntligen har jag skickat in engelskan. Såhär efteråt kan jag bara inte fatta varför jag har gjort den tidigare, gick supersnabbt. Visst jag ansträngde mig väl inte jäääättemycket men liksom det funkar! ;P Nu ska jag kolla EMA och Julia o Sigge kommer antagligen.. men dom är sega som vanligt :P





Visste inte riktigt vad jag skulle lägga upp för bilder så blev från Gotland-helgen lite sådär halvsnyggaflummbilder ;)

Ett litet löfte för kommande veckan är att jag ska ta med mig kameran varje dag till skolan. Fota och lägga upp minst en bild per dag. Borde jag kunna hålla :D Kramiiis


Slutet på det goda :/

Vinst idag med 6-2. Visst skönt med vinst äntligen... Men jag spelade inte bra, vår femma var den enda som inte gjorde mål så jag är inte nöjd. Nu blire plugg har redan börjat! Sen ikväll ska jag kolla MTV EMA och hoppas på att Julia kommer hit ocksååå :D om hon inte tänkte låtsas vara en plugghäst.. Imorn har jag och Elin ledarövning. Köttig vecka detta kommer bliii speciellt med fysik-provet :S


Gameday!

Tjena
Igår efter träningen, som var konstig, hängde jag med Lisa. Först gick vi hela vägen till Mörby C köpte godis och sen gick vi hela vägen hem. Det var kallt. Sen lagade vi middagen och tycker det gick rätt pro ;P Och resten av kvällen tjockade vi och tittade på Number 23. Jim Carrey i en Drama/Thriller film typ... funkade ändå helt ok!
Snart är det dags för match, mot Segeltorp!!!! och efter matchen måste jag plugga som en gris :( Och det SKA JAG GÖRA. Om jag inte gör det får alla slå mig, vart dom vill!!!
Som vanligt lyssnar jag på musik!! Enligt mig mycket braa!










De 2 första och 2 sista är mina favvolåtar från Daniels platta :) alla äger men dom här är något utöver det vanliga ägandet... typ :P

Fortsättning3 Höst 2010

ehehehheee. Matchen igår gick ju sådär... Vi förlora med 1-6 rätt surt men vi spela jättedåligt och Aik va bättre och massa fler spelare. På papperet skulle de vunnit vilket de nu också gjorde. Men usch vad dåligt det gick.
Snart ska jag på träning och imorn äre match igen! :) Blää sen är lovet sluuuut. :( Även om jag hunnit med massor med saker har jag typ missat att göra massa annat. Bland annat som att fota men gjorde det lite imorse :) Så här äntligen bilder igen på typ 2 veckor.. :P








Höstlov

Kanske dags att skriva här igen... Känns ju som att man ska lugna ner sig och ha tid med allt man vill under loven och bara kunna koppla av. Men neee iställer har det varit rätt stressigt. Hockey blandat med plugg blandat med bio blandat med vänner blandat med städning blandat med övningskörning. Pluggandet har det dock inte blivit så mycket av.. som vanligt jaja.. :P

Kort summering:

Lördag: Match mot Modo promenad med Elin och Julia

Söndag: Match mot Munksund. Häng och sleepover med Elin och Julia och även Justin Bieber på ett litet hörn ;)

Måndag: Löka med Julia o Elin träning på kvällen. LÅÅÅÅÅNG promenad med Jullebulle om ALLT!

Tisdag: Kemilabbrapportplugg med Elisabeth. Träning på kvällen.

Onsdag: Häng med Astrid och Hanna. Lyssna på Daniel Adams-Ray!! :D Bio på kvällen "the social network" med julle o elle.

Torsdag: Städa HELA huset!!!! Fika med Anneli i stan. Tittade kort på Daniel vid Bengans!! :D Träning. "Film-creator-kväll" typ.. med Lundell, Brämming och Hannapanna. Sov över hos Lundell.

Och till dagens schema! :D Inte gjort så mycket, skjutit lite, vikt kläder, snart äta något typ pepparkakor. Borde plugga fysik, borde plugga engelska, borde läsa Frankenstein. Snart göra innebandy-lektion med Elin. Sen riktig mat. Sen MATCH!!!!!!! Mot AIK. TAGG!!



Wii :)

Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå

DANIEL ADAMS-RAY

Idag släpps hans album!! Äntligen! Har inte lyssnat sönder det ännu vilket är tur och tror inte jag någonsin kommer kunna göra det! <3

KÖP DET!


RSS 2.0