mmmm jaaaa Sexxxyy back!

Lovade bilder mer finns på fb ;) Men det är här dom RIKTIGT FINA finns ;) ENJOY!

Förlåt!!

Jeeevligt dålig uppdate det har varit senaste veckan.... Är typ oförlåtligt speciellt eftersom att det inte blev ngn topless thursday men lovar att den kommer imorn ;) Såååå håll ut!!!!!
Imorn kommer massa spårade bilder från ikväll också från HannyPannys 18-års middag!!! Ååååhhh hahaha det var gryyyymt!!! och vi hade bästa presenten!!!! Haha ååååh älskar er tjejer, bästa kvällen på lääänge!!! Först spåra på dansgolvet, sen spåra vid middagen sen spåra lite till på dansgolvet sen blev det spår med efterrätt och tårta och sen vare megaspår resten av kvällen!! Höjdpunkten kom vid 24 och fyfan vad klockrent det vaaaar xD Efter det var alla helt slut men spårade ännu lite till och allt efterrätt och godis brändes bort på dansgolvet :D
Hehe som sagt tagga inför mer bilder imorn men här kommer smakprov ;)
HAHA Räddchey_18fuckingåååår!!!!!! <3<3<3

Facelook

Before träningen lixxooooom. För att jag har tråkigt och inte pluggat någonting och nu ska jag på träninggggg
CIAOOO!!!
Assså jag kan ju vara normal ocksåå... ibland... men normal är så tråkigt... =)

TOPLESS THURSDAYS: Josh Hartnett

 Hei! Torsdag igen!! Tiden går znabbT! Dagens halvnakna man heter Josh Hartnett mer känd som Danny från Pearl Harbor. Mmmm han är något alldeles extra man liksom smälter när man tittar i hans ögon. Typ som en förbannelse. Alldeles, alldeles underbar! Jag har bara sett Pearl Harbor och 40 Days and 40 Nights (Kanske ocksåBlack Hawk Down men vet inte riktigt :P) Men i dessa är han mycket bra och såklart SNYGG!!! Planerar att se många fler med honom och tänkte att här kommer ett filmklipp med honom för att verkligen få en titt på hans ögon och hans kropp i rörelse liksom. Ååååh njut!! Klippen kommer ifrån filmen Wicker Park.


 
 


Tyvärr så blev det inte så många "topless"-bilder men tycker att de mer påklädda också funkar.
Sista bilden - GRRRR vilken sängkammarblick!!! ;)


Såå jävla bra!!!!

Wohooo!! Känns såååå nice. Bästa vinsten på länge!!! Äntligen slog vi SSK (med 6-5) och det var fanimej dags assåå!! Nu ska jag vara duktig och läsa min svenskabok och sen ska jag sova supergott! Träning imorn och då blire att tagga inför helgen med massa matcher som jag hoppas att jag i alla fall får kolla på från bänken :) Då är jag nöjd.
Fick övningsköra till matchen idag och hem och det gick bra. Till o med när kompisar var i bilen så även nöjd med det. Hihi :) Men som sagt dags att sova. Good (Realllyyy Gooood) Night :D

Bra dag

Hei
Träningen gick riktigt bra - körde liksom EXTRA-fys?!?!? satsigchey_93
Skolan va hyfsat soft, hängde med min älskling Fannypanny tennisproffset Flyckt!!
Imorn har jag sovmorgon, svenska, håltimme, chill bildlektion. Så jag mår bra.
Livet flyter på igen och känner mig stark, både fysiskt och psykiskt. Wohooo!!!
Sen tänkte jag att jag skulle gratta min coolaste kömpis på födelsedagen!
Hon blir idag 21 år!!! Men känns som om hon är lika ung och omogen som mig!! ;P Men ibland är hon riktigt smart och "bara allmänt bra". :D
Men nu ska jag sova TJO!
Toves tårta som jag måla i paint!!!! Lyckades rita hyfsat bra, tror dock att jag skulle lyckas mindre bra med att baka den..........
Bilderna på oss är oftast mycket seriösa och mogna.

in class

Tjennnaaa!
Sitter på den mest onödiga lektionen på hela veckan (tror att alla i klassen håller med mig iaf Sigge) Engelska B och vi gör absolut ingenting. Alla sitter och pillar på datorerna medan läraren pratar. Just nu handlar det om någon Ancient Mariner. Och nyss lyssnade vi på en minst 10-min lång låt av Iron Maiden. Helt klart VÄRT!!!......
Nedanför är den helgrymma låteN!!!
Men om 15 min slutar vi och då ska jag till körskolan och fixa tror jag sen ska jag HEM!! Lite plugg och sen träning :)
Lite random överredigerat foto men det gillar vi!

Många tecken och bokstäver

Jag hatat att inte kunna sova. Bland det värsta som finns. Då ligger man bara och dödar tid, blir inte tröttare och tänker bara på massa jobbiga och onödiga saker. Just nu är ju också tiden på dygnet som man gör de dummaste sakerna på.. Men tror hittills jag bara gjort smarta saker och känns bra att ha gjort det. Samtidigt som lite lättad så är det fortfarande en stor ovetskap om det var bra eller dåligt gjort eftersom att det krävs ett svar för att veta. Och svaret är just nu ingenting.. Släckte lampan för drygt 3 timmar sedan nu men känner mig inte ett dugg tröttare nu än vad jag gjorde då. Trots att kg började med att läsa en bok kommer nog fortsätta med det nu i hopp om att somna. Har också övervägt att träna. JA det är sant! Bara typ göra lite sottis och armhävningar för kände för det och borde ju bli lite tröttare då men så blev det ej. Min t-banestation är inte riktigt klar så skulle kunna jobba på den men har ingen inspiration och inget material. Så jag dödar verkligen bara tid nu. Ska upp om 4 timmar vilket inte alls känns bra. Det konstiga är att jag borde verkligen vara trött. Gick upp runt 10 tror jag har ändå vart hyfsat aktiv då jag dansat lyckodanser i mitt MYCKET ostädade rum, (mitt liv avspeglar sig på mitt rum, kaos alltså..) åkt ända till Uppsala för att spela match, som vi tyvärr förlorade men gick hyfsat. Sen åkt ända hem igen, pluggat spec. Idrott och jobbat med t-banan. Alltså nu vart uppe i ca 17 timmar.. Men mina ögonlock är inte ens tunga och öronen är på högsta hugg (hör min brorsas snarkningar genom väggen..) sängen har aldrig känts så varm o så obekväm o så fel som just nu. Nej jag kan verkligen inte sova. Kan inte ens gråta mig till sömns för det gjorde jag igår så har slut på tårar för tillfället.. Och till råga på allt så börjar skolan imorn/eller aah jag menar idag, om en sisådär 6,5 timmar för att vara exakt. Fast känner att det ska bli rätt skönt att komma tillbaka till rutiner igen och slippa tänka så mycket på alla töntiga problem för när skolan är igång har jag aldrig tid med sånt. All kraft ägnas åt att hålla mig vaken i skolan och åt hockeyn vilket jag faktiskt klarar mig bra med. Det gör mig lycklig och kompisarna i skolan såklart som gör allt ännu lite enklare :) så när jag nu ändå tänker efter är det inte så farligt att jag inte kan sova.. Är inte så mycket att göra åt sakan i alla fall och i värsta fall får jag väl ta en tupplur på håltimman :) har iaf börjat gäspa lite mer nu så snart borde nog även jag ligga här o snarka.... Och så snarkade jag inte :PppPPPpPpPppPp

tankar

Min mamma berättade igår att jag är en smart person med goda egenskaper men egenskaper som gör mig till en svag person i slutänden. Känslosam, trogen och vill att saker ska vara rättvist. Hon berättade om när jag varit liten i typ 6års eller 1an och när jag och en kompis, Hanna, skulle springa en hinderbana som fanns på Baldersskolan. Då var det massa kompisar som stod och hejade och alla hejade på mig. Under hela loppet skrek och hejade dom på mig och när jag vann sprang jag direkt in till fröknarna och var jätteupprörd över att alla hade hejat på mig. Så skulle det väl inte vara, man måste ju heja på Hanna också! Jag var så arg och då var jag väl 6 eller 7 år.... "Det säger rätt mycket om en person" - Mamma. Asså fortfarande hatar jag när saker är orättvisa. Eller då man ställer upp för människor men i slutet ändå typ förlorar på att vara snäll. Det är ju bara fel.
Jag hatar att må dåligt och vara deppig. Och för mina vänner visar jag det sällan. Jag vet inte hur många gånger mamma har fått stå ut med mig, snorig, rödsprängda ögon och hejdlöst gråter floder. Har tappat räkningen. Och i vardagliga livet försöker jag alltid dölja det. Men börjar bli svårt men är så trött på att vara ledsen. Jag ÄR en glad person och jag vill att folk ska se mig som en GLAD person därför döljer jag mina problem. Men blir så jobbigt då när jag är hemma och påminns av dem. Men vill heller inte vara en sån person som bara pratar om sina egna problem och BARA pratar om sig själv. Då lyssnar jag hellre till andra. Antagligen därför som folk berättar så mycket för mig. Vilket nästan ibland kan vara så krävande att man går under av till och med det för vill nästan helst hålla mig utanför problem. Jag menar det ekar ju bara negativa vibbar om ordet "problem".
Jag har också upptäckt att jag är en person som hatar förändring. Dels hos människor/vänner men dels också bara runt omkring mig. Jag kommer inte ihåg hur gammal jag var men när min mamma bytte ut hennes vitprickiga gardiner i sovrummet mot nya gula så började jag grina. Jag var så arg och ledsen över att hon skulle byta ut dom. Som tur var överlevde jag och tyckte väl sen att det var helt okej med gula gardiner också. Att jag också sagt att jag aldrig kommer klippa mig korthårig håller jag starkt vid. Men det där var ju inte så betydelsefullt, liksom ett par hängande tygstycken och även hängande hår. Värre är när människor förändras. Acceptabelt om personen lider av sjukdom då är det inte mycket mer än att ta mediciner som hjälper. Men liksom när man förändras för att bli en annan person, någon ny. Men dom kanske tycker om förändring och som sagt hatar jag det. Inte ens lönt att grubbla över det då.
Vet inte hur jag ska avsluta detta på ett bra sätt för just nu finns det liksom inget avslut på det hela och jag fasar inför avslutet som troligen väntar.
Men som tur är har jag en smart mamma: Vänskap är i princip som relationer och tillslut om det inte funkar glider man ifrån varandra och då är det inte ens värt att försöka för det fungerar bara inte och man blir bara ledsen. Man kan ju inte tvinga någon att vara på ett sätt som man själv vill.

Jag säger inte att man då ger upp. Men ibland funkar det inte och då måste man gå vidare. Men den biten är den värsta och den tyngsta. Ska man då radera allt det gamla. Bilder, sms, minnen...? Så man slipper bli påmind. Kan man inte bara stänga av hjärnan?!? ÅÅhhh!!!! :( Det är inte lätt när det är svårt.


2009-talet VART tog det vägen?!?!?

TOPLESS THURSDAYS: Ryan Reynolds



Dagens halvt klädlösa man blev vald till "Sexiest Man Alive"-2010 av tidningen People. Vad jag mest känner igen honom är från filmen The Proposal och då har jag inte ens sett filmen, utan typ bara trailern. Så nej jag kan inte så mycket om Ryan. MEN vad jag iallafall är säker på är att han är SNYGG!! Och eftersom sexigaste mannen under 2010 är han så vad passar inte mer perfekt än att börja med honom första veckan 2011.
Enjoy!

 






blet

4L1t g1Ck FaKt15k7 r1kt1g7 8R4 1d4G 7r0T5 477 j4g gJ0rd3 54k3r j4g f454d3. M3|\| v4R 1|\|t3 s4o f4rL1g7 0cH w3LL d3n 4nDr4 u|\|dV3k j4g v4:L tyP. 5e|\| 477 d37 dyK3R u99 |\|y4 9r0bL3m h3L4 j4:VL4 t1d3|\| 8L1r j4g 84r4 54o 7R0:77 94o. 4LLt 4:r d0cK v4:Ld1g7 o54:k3r7 4:|\|d4o 0cH 3|\| D3L 8rYR j4G m1g 1|\|73 0m.. 1nget h1Ndr4r m1g tY9.. 4o7m1n570|\|3 1n73 d4o 50M 1d4g, j4g v154r v3rkL1g3N 477 j4g 4:R 0:DmJuK 0Ch g0:r 4LL7 f0:R 477 7Y9 hJ4:L94 3|\| v4:|\| m3|\| f4or 1Ng3n71nG 71LL84k4. K4:nN3r 477 j4g 7Y9 80rD3 g3 u99, n4:R d37 g4:LL3R 0m74L4d... D4o 5L1993r j4g 71Ll0cHm3d 4lL4 9r08L3m. 50m 1N73 3N5 4:r m1N4 9r08L3m....

Btw jag är inte ett dugg full. Spiknykter och kan peka mig själv på näsan och räkna alfabetet baklänges allt sånt där ni vet :) Kände bara för att vara luddig.. Vilket jag är men varför inte lite extra luddigt liksom?! Luddigt är mysigt ^^ Nu ska jag sova. Imorn blire att träffa några kompisar i stan och sen på kvällen träning. Förhoppningsvis någon övningskörning också :)
God natt

Sova bort dagar..

Usch idag måste jag göra saker jag typ fasar inför... Varför kan det typ inte vara enkelt. Inte bara en sak utan till o med ännu en sak jag kom på.. Ikväll haha men det blir random o spåraT och det kommer säkert vara lugnt.

De senaste dagarna har vart roliga blandat med random blandat med träningsvärk!! Ligger i sängen just nu med världens träningsvärk från gårdagens träning. Men ändå rätt skön....T ;P

Men så idag ska jag börja på min tunnelbanestation-uppgift från bilden. Hoppas på ett bra resultat då jag bara har halva idén klar nu typ :P aja löser sig nog ;)

Först frukost sen duscha sen t-banestation sen trip till mörby sen hem till Sigge ikväll. Typ det som händer idag i stora drag.

Övningskörde igår och gick väl ok trots att jag var trött sen körde jag också till träningen och då gick det jättebra :) förutom att det var lite halt vilket var lite läskigt men jag överlevde! :)


Ännu en bild från Nyår :) "Love me love say that you love me.." :D

En vecka kvar!!!! :S

Jupp bara en vecka kvar nu tills skolan börjar igen... :( MEEEN!!! Faktiskt bara 1 månad kvar tills jag fyller 18!!!!!TAGGAAA!!  
Wiii!! Första ispasset på typ 2 veckor! Vart förkyld så har inte kunnat träna. Men var riktigt kul med is igen! :D
Haha hemma hos Sigge igår var det liiite eehh StelT... Men gjorde inte så mycket var kul ändå :) Blir häng med dom igen på onsdag och kanske lite fler folk :) Sov sen hos Julia efter att vi snackat till typ 20 i 5 haha men det var mys.

Nu ska jag till Emelie och sen vet vi inte vad som händer haha :P jaja..

Världens längsta dag?!

Japp det känns det som att detta har varit. Kan bero på att jag suttit vid datan i princip hela dagen. Med några avbrott med mat, tour de ski, äta godis.... aah typ det :P Men det har varit skönt och chill och känner mig nästan lite friskare! :) Ännu är dagen inte ens över. Ska ta bussen med Julia om ett tag så ska vi till Sigge och mysa med henne och hennes kompisar från lite olika ställen i Europa haha :P Det ska bli kuligt :)


MER EGOBILLLLDDDDER FÖR ATT DET ÄR oGILLAR o jAG har EJ TId MErraaaAA! herrååå


jag vaknar klockan fem

Nyår var som sagt mycket lyckat. Vilket betyder att man då inte lyckades sova så jättemycket... Somnade cirkus 6 tror jag. Hjälpte inte heller att man skulle upp runt 11 för att dra iväg vid halv 2 för att inventera varor på Willys! Inget jag skulle gjort frivilligt om man säger så... Men det var ändå helt okej. Lyckades hålla mig vaken och räknade på för fullt i 5 timmar. Så vi tjänade en slant till laget. Skööön.......T att komma hem sen och bara chilla :)

Idag vet jag inte vad som händer. MÅSTE verkligen bli frisk men idag har jag hostat som en gris så vi får se hur det blir med den saken... Ska i alla fall börja med att äta något mer ordentligt än 3 lussebullar som är vad jag ätit hittills :P Blir iaf ingen träning idag utan sparar mig till imorn. :)


Nytt år 2011!! :)

Nejmen hejsan
Asså att vara förkyld och försöka uppdatera bloggen går inte ihop. För man orkar helt enkelt inte. Var typ ett under att jag ens orkade ladda upp bilder från nyår på FB igår. MEN jag lyckades!! Nog tack vare Anna-Karin som kom hit och hjälpte till :)
NYÅR var iallafall awesome och firades med de bästa, snyggaste och coolaste tjejorna. Hanna var dock saknad men hon var ett hett samtalsämne vid middagen. Haha :P

Bjuder på lite bilder. MER kan ni hitta HÄR och Julias/Fannys bilder HÄR.


Parrrrtyhatten!!

Sassy Julia

Elara och the Hostess <3

Fekkeee!!.....

Partypeople <3

Anna-Karin och Astrid <3

Malan och jag <3
Som sagt mer bilder på FB. Cheeeckaa ;)

RSS 2.0