30-03-09

                                                 
Bild från match i helgen, lånad från: Helene Åström 
Tycker att bilden ser lite PhotoShoppad ut men det är den inte :P


Idag har det vart tråkig tyska, seg svenska, kul Fysikprov plus lite annat, men för en gångs skull hade vi en rolig So-lektion. Men det var inte för att Anna (läraren) gjorde det roligt (det är nog för övrigt en omöjlighet). Jo utan jag och tjejerna bestämde oss för att ha en tävling i samband med Nutidskrysset. Dock var krysset från vecka 4 men det funkade ändå. Hela grejen var då att den som fick sämst poäng skulle göra något som de andra bestämde. Det blev då Anna-Karin som blev den olyckliga förloraren och efter att ha dragit en lapp om vad hon skulle göra vart hon ännu mer olycklig. Resultatet blev detta och höll i sig under resten av dagen xD
Mycket söt flicka ser ut som när man var typ 5 år :P


När jag kom hem började jag packa inför Åre, åker på onsdag och det ska bli riktigt kul men är lite nervös eftersom jag ska åka snowboard och.. jaa... jag kan inte det, så vi får se hur det går. Har pluggat Teknik så jag slipper göra det på lovet och gjorde även Tyska-läxan, för typ första gången! och tro det eller ej så har jag faktiskt Mvg i Tyska =) Men ska lägga mig och läsa nu. Kraamar <3

Stålbucklan


Jahapp, nu är cupen över och därmed även helgen.. Den första matchen vi spelade var semi mot Aik och vi förlorade med 2-1 men jag gjorde målet så det var lite kul. 25 minuter senare var det match om tredje pris mot Modo och vi fick vår revanch =) Vi vann matchen med 3-1 vilket var riktigt skönt. Så trots att vi inte kom till final så har det vart en superrolig helg med massa hockey och nya hockeykompisar. Blir kanske en cup i höst med det här laget eftersom vi blev erbjudna av ett lag att komma upp till Dalarna och spela cup. Så hoppas på att det blir av. =)


Är riktigt trött nu, i hela kroppen. Skönt med vilodag imorn men på tisdag är det träning igen. Känner att det kommer bli en vecka med fullt upp hela tiden så kommer troligen inte ha så mycket tid att sitta vid datorn. Imorn har vi Fysik-prov men det kan jag, på onsdag är det Religions-prov och så har jag två muntliga nationella prov också. Sedan är det en bild-inlämning, book report på engelska och bokrecension på svenska. Så som sagt, fullt upp. Måste också packa först inför Åre vilket vi åker till med nattåg till på onsdag och efter Åre är det cup i Finland, vilket betyder att hela påsklovet är uppbokat och jag kommer inte kunna plugga någonting då så ska nog plugga nu.
Ha det braa Kram <3

Helt slut

Kom hem för drygt en timma sedan, från att ha spenderat dagen i Stora Mossens Ishall. Var samling där ute klockan 8 med matchstart 9.20. Och som jag nämnde igår så spelade vi 5 matcher vilket var jobbigt men väldigt kul. Av dessa vann vi 2, spelade oavgjort 2 och förlorade en. Orkar inte berätta mer detaljerat än detta för det är väldigt mycket att förklara. Men en sak värd att säga om den matchen vi förlorade är: att vi bara hade fått 10 minuters paus efter att nyss ha spelat en match. Så det var bara in i omklädningsrummet efter matchen, snacka snabbt , ladda om samtidigt som isen blev spolad och sedan gå ut i ishallen igen och spela ytterligare 2 x 20 min.

Är väldigt trött nu så ska sova snart, och just för att man behöver sova mycket ska vi såklart ställa fram klockorna till sommartid så man förlorar en timma men aja..
Goood Naatt

Sitter förresten här i mörkret och skriver vi bestämde att dra över på Earth Hour lite till.. :P


Usch, skitväder

Varför är det såhär..?! Var ju helt okej väder imorse och nu är det bara grått, snöigt, kallt och tråkigt. 



Idag kom Ellos-paketet. Hade beställt en klänning och en skinnjacka. =) Tror att det var bra storlek och den var snygg, så behåller den troligen. Därför får vädret se till att börja skärpa sig så man kan ha på sig tunnare kläder. :D
Håller på och stickar en väst på syslöjden, vilken de andra fotona är tagna på. Är än så länge bara klar med baksidan men håller på med framsidan. Tror och hoppas på att det kommer bli snyggt.
         

Har också vart på träning idag, pluggat fysik (prov på måndag), pluggat Religion (prov på onsdag) och nu ska jag hjälpa till med maten. Blir väl troligen att titta på Let's Dance finalen eller Så ska det låta. Ska ladda upp eftersom att det är Stålbucklan (hockey-cup) imorn och på söndag. Ska spela 5!! matcher imorn så måsta lägga mig tidigt så jag är superpigg! =)

Men som sagt, måste hjälpa till med maten, tror det blir paj..?! :P
Kraamar <3

"Plojmatch"



Bild lånad från: Helene Åström

Jahapp igår spelade vi match mot Öhlins. Lätt sagt ett gott och blandat lag, endel riktigt bra och sen endel som knappt kunde stå på skridskor. Ändå lyckades de vinna med 6-1. Kändes inte alls bra för mig och tror ingen tyckte det gick speciellt bra. Men en bra sak var att mina nya grejer var bra :)

Ikväll är det träning i Vallentunas A-hall ska bli kul. Hoppas att isen är bättre där än i Enebyberg för igår var den helt nerkörd. :(

Men måste gå nu ska dammsuga hela huset :/
Kram

In School

Sitter i vårt grupprum och väntar på att matten ska börja vilket den gör om ca 8 minuter så detta får bli ett kort inlägg. Gick bra på nationella provet tror jag i alla fall. Just nu är matten ganska onödig för är klar med kapitlet men kanske får börja på nästa det roliga med den är att man kan lyssna på musik. Efter matten är det bild vilket är kul för vi håller på med tuschmåleri.

Men måste kila nu skriver mer senare idag. Kraam <3

VIKTIGT!

24/4-09 Spanjorer kommer hit
Alltså om EN MÅNAD!! :D:D




6/3-09 --> 16/3-09 <3<3<3

24-03-09

Okej, så imorse kom jag på att jag var sugen på att springa och eftersom att vi har idrott direkt på morgonen gjorde jag och Anna-Karin det. Trots att det var kallt var det ändå ganska skönt men jobbigt. Känner att jag behöver springa oftare men jag skyller på att klockan var kvart över åtta. Hade inte nationellt prov i svenskan blir istället på måndag nästa vecka. Annars har det inte hänt mycket slutade tidigt vid 14.10 vilket alltid är lika skönt.

 

När jag kom hem gick jag och tog lite bilder på saker på tomten men efter en ca 10 min var mina fingrar helt döda så var tvungen att gå in igen.

1   2   3   4


Lyckas alltid dra upp mobilen och ta lite bilder i skolan. Men när man har en en och en halv timmas rast så måste man ju sysselsätta sig på något sätt även om de man tar kort på oftast strävar efter att inte fastna på bilden.
1. Emelie, 2. Astrid, 3. Ellen, 4 Anna-Karin

Känns förresten ganska tomt i skolan när både Madde och Emelie L är sjuka, så om ni läser detta se till att bli friska! Men vet att Emelie kommer imorn för pratade med henne och det är ju smart eftersom att det är nationellt prov i engelskan, så vi hoppas på att Madde kommer också.

Ska sova/läsa nu Kraamar <3


23-03-09

Jepp som sagt här kommer lite bilder

          



     

Men ska duscha nu och sen lägga mig och läsa, tror jag ska ha nationellt muntligt prov i svenska imorn. Om inte är det troligen på torsdag. Kraam <3


I feel so much stronger now..

Noot. Men är alltid skönt efter att ha tränat för man har säkert bränt bort något och förhoppningsvis ökat musklerna med någon millimeter.
 


En tyngd (bok), gummiband, musik och en mamma som hjälpreda vips ett hemmagym är kirrat.

Familjen sitter och tittar på en Beck-film, något jag inte kände för men såg början. Det roliga var att Björn Gustavsson var med dock bara kort i början. Han och en tjej smög ner i en jordkällare och någon sekund senare hörde man Björn skrika hysteriskt. Och där låg liket, mer orkade jag inte titta.. xD

Ska försöka gå och lägga mig tidigt vill fortsätta läsa på den spännande boken. xP Men kommer kanske ett til inlägg med lite bilder. Har börjat fatta mer hur min mobilkamera "funkar"/hur man tar fina bilder med den. Mobilen är förövrigt en Sony Ericsson K770i Cyber-shot med 3.2 mp.
Kram <3

Fys: Program 2

Kom hem från skolan för ett tag sedan, ska fysa nu innan det är dags för middag. Har vart en vanlig tråk-måndag med tyska som sista lektion: slut vid 16.40. Höll på att somna trots att jag hade med mig mellis. Kan vara för att jag läste länge igårkväll men boken ("Min typ brorsa") blev spännande.
Att marken återigen är täckt av snö är inte heller direkt något som piggar upp en, jag förstår inte det var ju precis på väg att bli vår. Men aja vi får helt enkelt hoppas på att vädret bara laddar upp inför en toppenvår och senare toppensommar, längtar såå.



Men som sagt ska fysa, blir lite allt möjligt. Är inte supertaggad, är roligare när man har lagkompisarna men jaja...
Kramar

btw

Glömde berätta förut att damernas Sm-final i hockey gick på svt24. Såg bara slutet av sista perioden och då ledde Aik mot Segeltorp med 4-0 så det var ganska klart vilka som skulle vinna. Men det var kul att titta eftersom att en del man kört mot var med.
Bild lånad från: Magnus Neck

Antar att det var ganska skönt för dem att vinna för typ en tredjedel av detta laget förlorade ju mot oss i Mitt i Cupen-Finalen.


Ska duscha nu så jag hinner innan Parlamentet börjar. Kram <3

Träning, hanskar o benskydd

Jahapp.. träning imorse, gick helt okej var på is i 2 timmar vilket var kul :) När jag kom hem ringde Kjelle o sa att han var på en sportaffär så några timmar senare kom han hem med nya benskydd och handskar, vilket verkligen behövdes...
De gamla benskydden är något små och den ena gamla handsken kan man ha som armband(1) eller vad sägs som armbågsskydd(2)?

1   2

Är redan nu sugen på att prova de nya grejorna =)

Ska titta på One Tree Hill nu, reklamen är sluut
Kram

21-03-09

Har varit på träning och snart är det dags för sängen, träning även imorn som börjar 11. Blev sent igår så vill sova mycket! =) I vanliga fall är det söndagen som är min pluggdag inför kommande vecka meen jag har inga pluggprov denna vecka så behöver inte plugga :] Dock har jag 2 nationella prov men det ena är muntligt på svenska så det är lugnt.


Bild från igår men den är från mobilen så inte så bra kvalité kommer kanske bättre senare glömde kameran hos Anna-Karin.

Nu blev det ändå så att jag kommer gå o lägga mig sent, men får väl försöka sova 5 kvart i timmen eller hur man brukar säga. God natt

Klar och...

...faktiskt ganska nöjd. För att vara första gången jag designade bloggen så blev den ändå ganska bra. hade velat ha en mer personlig header men har inte photo shop o visste inte hur jag skulle få upp min egna bild, så det blir helt enkelt något jag får ta reda på.. någon gång..

Ska äta "lunch" nu blir rester av det familjen åt igår, någon biff med "små potatisar" som mamma kallar dem. Själv sov jag över med några kompisar kommer nog någon/några bilder senare.

Frida

20-03-09

Håller på o designar bloggen. Ska försöka börja blogga igen, men känner att jag måste ha en fin design för att orka hålla bloggandet uppe. Så helt en


Foto på mammas perfymer,  lite kul bara.
Lägger mest upp bilden för att se hur det kommer bli med ramar och grejor.

Men ska fortsätta nu annars kommer jag aldrig bli klar...

RSS 2.0