EXCELLENT THUNDER

Idag har jag varit JÄTTEupptagen! Ahh fast nää.. Nu ljög jag lite.
Dagen började med att träffa Anna-Karin i Mörby. Trodde vi skulle in till stan men så blev det inte. Vilket var rätt skönt. Istället hängde vi i affärerna i Mörby och hittade det vi skulle ha. Dock var hälften av det jag köpte typ halvt fel men löser sig.. :P Sen checka vi in de alkoholfria dryckerna på systemet för oss "torra nykterister" som "aldrig kan ha kul" ellerrrrR??!!? ;P Sen så köpte jag o mamma det i alla fall när vi åkte tillbaka lite senare.
Alltså har jag typ inte gjort alls mycket idag. Funderat på att jag ska skriva flera gånger men sen inte orkat. Det vart en lat dag idag. Men behövde det för att bli lite frisk vet dock inte om det funkade ligger o hostar massa ändå. Men funkar :P Tittade i alla fall på Sverige - Tjeckien som slutade 6 - 3 till Sverige. Wihoo! :D
Men nej annars inte gjort mycket idag. Dags att sova. Nyår om 22 timmar och 58 minuter. TAGGA!


Min Familj och gästerna som kommer hade tydligen tänkt spränga bort halva kvarteret... typ.. :P

Premiär: TOPLESS THURSDAYS: Taylor Lautner



Haha sa ju att ni skulle gilla det. Och eftersom premiär och detta måste bli en succé börjar vi med MIN twilight-hunk Taylor Lautner. Killen med tvätt-brädan, leéndet, facet, skillen och mycket mer. Såklart mest känd för sin roll som Jacob Black i twilight-serien. Att killen blev mer poppis efter andra filmen new moon är ingen nyhet. Då han säkert mer än 50 % av de 130 minuterna spenderar utan någon tröja. Grrrrr! Vill man inte ha honom är man fan galen!!! När han sen i eclipse till och med ökar procenten till typ 70 % tid utan tröja får han ju skylla sig själv att tjejer (och killar) blir som galna i honom! Vet inte hur man ska stå ut ända till november för att få se sista filmen breaking dawn. Jag får helt enkelt titta extra mycket på de 3 första filmerna!! Jaa det är i alla fall lätt att konstatera: HAN ÄR SNYGG!! Och en topless thursday kille högt upp i topplistan.  
Ahhhh dröm er bort säger jag bara!!

 




 

  

 


Nyhet! ;)

Tjo!
Jag har nya planer på g. Det innefattar bilder, kändisar och ännu mer bilder! Första inlägget kommer imorn eftersom att det är "Thursday" då ;P Ni kommer att förstå... OCH ni kommer att GILLA det!! Tro mig! ;)
Men mer ledtrådar ger jag inte!

Jag lyckades tillslut hitta en nyårs-outfit och det blev i form av en klänning. Ska fixa mer saker därtill imorn då jag ska till stan med Anna-Karin och kanske någon mer :)
Men nu har jag MYCKET att göra :P Inte så viktiga saker men viktigt för premiären imorn av överraskningen ;P

God natt

Jag börjar pensla jag flyter med känsla

Igår bakade jag lussebullar och snart ska jag gå och ta en. På kvällen var det fest i Sollentuna vilken var kulT! Haha galen krydda som spiceade till det hela x) Den var STARK!!

Idag ska jag och shoppa med min bror i antagligen Täby Centrum. Känns skönast så istället för att gå utomhus och frysa. Jag är lat och sjuk.. :P Jag gav min brorsa shoppinghjälp och lite pengar så nu ska vi ut o röja bland alla mellandagsreor. Måste hitta nyårsoutfit till mig själv också och massa andra kläder förhoppningsvis! :D



Lovar att det kommer mer bilder. Någon gång... ;P


Hon som MÅSTE nämnas vid namn

Det har blivit dags att berätta om en till av mina bästa vänner. *Trumvirvel*
Hon är den mest galna, coolaste, spårade cheyén jag känner!!! Namnet kommer och ska du ALDRIG glömma:
Amalia Koch
Man bara hör på namnet hur spårad hon är!!!!

Jag och Amalia gick till att börja med på samma dagis, där typ alla andra coolinga gick. Dock kan man inte riktigt se på fotot att vi är så spårade, båda ser lite halvt osäkra ut och inte så jävla konstigt i dom där klänningarna!! Hur kunde dom ens tvinga på oss sådant?!?! Haha varken jag eller Amalia är speciellt gjorda för klänningar och har det fortfarande bara vid "special occations".
Under dagistiden kände vi dock inte varandra så bra. Vi lekte typ på dagis o så men inte så mycket hemma. I alla fall av vad jag kommer ihåg :P


Åtminstone rätt söta ;P

Efter dagis började hon på Kyrkskolan och jag på Balderskolan och vi skiljdes åt. MEN våra vägar skulle korsas igen. Om en ca 4 år... Kan ha hänt att vi spelade i samma fotbollslag i DSK men har inte så bra minne från den tiden :P

I mellanstadiet på Kyrkskolan så var vi i lite olika gäng. Jag trodde jag var i ett coolt gäng och hon trodde hon var i ett coolt gäng. Frågan var om någon var det... Jag kan i alla fall avslöja att det var hon som var "fjortis" och inte jag! Dock var hon nog lite mer wannabefjortis men det kan vi ju hålla hemligt... ;)


Bilden är ju dock kanske från 7an (möjligtvis 8an.. men vi hoppas på 7an för hennes bästa)

Fribergatiden kom och vi tar den årsvis. Amalia gick i D1 och jag gick i D3.

ÅK 7: Tiden med vår underbara mentorsgrupp började och den var verkligen underbar... Förutom att ToKa/Torgny/Taghnyyy/Buttcrack jaa allt möjligt vad han kunde kallas var vår mentor. Han var eeh speciell... typ... I alla fall så under våra mentorstider roade vi oss med nöjet att städa skolgården. OAVSETT väderlek. Jag, Amalia och Julia var dreamteamet bland städgrupperna och vi spårade loss med soporna. När städtävlingen var över och alla poäng räknade så VANN VI!!!! Vi hade äran att veta att vi hade plockat mest skräp på skolan och som pris fick vi varsinn kokbok!!!!! OMG en kokbok precis vad jag alltid önskat mig!!! ElleerrrR?!?! Dessutom var den på engelska men jaaa vi hade ju i alla fall vunnit.


Det var någon gång typ 7an/8an också som Amalia kom till Djursholm och vi var återförenade i fotbollen igen :D

ÅK 8: Jag var fortfarande lite utav en player precis som i mellanstadiet så terminen började med att jag övergav mitt städlag och bytte till Emelie, Emelie och Saga istället. Måste säga att det var rätt elakt men det var för att bygga min karriär och det var med dessa som jag senare vann biobiljetter så det var nog ett klokt byte. Haha x)
I 8an var det dags för c-språk och vilket språk är inte roligare än tyska liksom?! Amalias "älsklings" modersmål... Ich heisse, ich wohne aah det är typ det jag kan.. vogel... Det var en liten men mysig klass och rätt spårad men på ett rätt konstigt sätt. Amalia som vanligt ska alltid smöra och sitta längst fram i klassrummet och fråga läraren om hennes gamla historier och resor. Lektionerna höll på till 20 i FEM!!! Asså det var så bortkastad tid så jag typ dog men där framme satt Amalia och chillade med livet och smöret bara rann.. Haha men nää rätt kul var det i alla fall. Det roligaste var då vi hade teater. Amalia gjorde bort sig totalt genom att skratta åt en kille i hennes grupp. Åhh han var så liten, söt och gullig då han KASTADE STENARNA I AMALIAS MAGE!!! Hela klassen fick sig helt klart ett gott skratt.

ÅK 9: Sista året på högstadiet. Tiden gick fort. Fokus under i princip hela 9an handlade om Spanien-resan till El Campello. Resan som ställdes in på grund av flygbolag i konkurs och det var nästan kaos ibland. Men resan blev av och hur rolig som helst!! Malan och jag gick såklart i samma spanskagrupp och klart vi var bäst. Det var nog till och med lite konkurrens mellan mig, Emelie och Emelie mot Amalia, Julia och Fanny. Men om jag får säga själv var vi nog bäst på slutet med vår galna redovisning om Stockholm haha dääär kan man snacka om rinnande margarin. Meen det var det helt klart värt. ;P Vi hade i alla fall världens bästa spanskalärare, Rosa-Maria, och hon älskade oss båda. Dock var hon tvungen att hota Amalia med att bli utkastad ur klassrummet några fler gånger än va hon hota mig... Men av någon anledning fick Amalia tusen chanser medans killarna blev utkastade på direkten.. :P


Från Spanienresan när vi träffa Rosa-Maria. :P

Sen var det dags för Gymnasiet. Redan har halva tiden gått och trots att vi går på olika skolor och linjer.
Hon: DAGY - Natur - Idrott Ledarskap(?)
Jag: VRG - NaturNatur
Så har vår vänskap, knasighet och spårande bara blivit starkare. Jag skulle nästan våga säga att jag har flest och fulast bilder på Amalia i hela världen. Åtminstone så har jag några bland dom fulaste. Vilka om jag la upp här hon skulle i princip mörda mig för att få bort.


Detta är ett av Malans fina mästerverk då jag "råkat" lägga upp en rätt grovt ful bild på henne. Så om jag inte hade tagit bort den efter detta hade hon kanske mördat mig.. :P

Hon är helt enkelt grym på att bli ful på bilder men om inte ännu bättre på att bli snygg på dem. Och exempel kommer här nedan dessutom i olika former:

Amalia aka Sassy Babe

Fotocred: Julia

Amalia aka coolchey_93



Amalia aka GullégummaN

Fotocred: Julia

Men asså förlåt jag bara MÅSTE!!!!! Fingrarna lyder inte längre!!!! Kan-Inte-Hjälpa-Det....

HAHAHAHAHAHAHA x)

Sååååå snygg så jag döööör. Så du behöver inte ens mörda mig när du ser detta. Älskar dig så jäävla mycket ändå!!!! Grymmast, galnast, knäppast, snyggast, helt enkelt bäst!!!


Jag till vänster och Amalia till höger. Måste faktiskt säga att jag är den som är liiiite smartare än henne. Men liksom när det väl gäller så är hon übersmart och kommer på dubbelt så bra ideér som mig. Hon liksom bara döljer att hon egentligen är smart men spelar bara lite dum.. ibland... :P

När jag nu skrivit detta och letat bilder och sånt så finns det typ bara 34!! bilder på mig och Malan tillsammans och inte en enda där det bara är vi två på så det får vi helt enkelt ändra på. På fredag!!! Då äre nyår TAGGA!!! Då ska det spåras så som bara vi kan på vårat sätt!!! :D Wohooo!


I alla fall en lite bild :) med anna också :P

Frida<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3Amalia

Skridskor

Jag och Carin var och åkte skridskor nere på Danderydsvallen och så testade vi kameran lite :) Men blev inte så mycket bilder men liiite :D
Nu sitter jag och mamma och tittar på en serie. "Våra vänners liv" som är jättebra och rolig.




blixxxt

Egobilder måste typ vara det roligaste som finns att ta.
Speciellt eftersom att alla bilder blir så fantastiskt bra!!!


EllleeeerrrR...?

Måste sticka nuuuu herråå!

Min Julafton

Ahmeen Tjaa! 
Julafton började med att titta på julkalendern såklart och som tur var slutade den lyckligt! :D
Sen blev det julaftonsfrukost med mamma och brorsan. Efter det var min uppgift att dammsuga eftersom vi hade sparat det till julafton.. hehe men fick se lite julklappar då (dock ännu inte fått dessa men snart så ;P)
Min morbror och pappa kom på middag så vi var lagom med folk.
Julafton var som vanligt över på vad som kändes som bara några timmar. Men det var en bra dag. :) Fick få men mycket värdefulla och fina julklappar och grejer som jag hade önskat mig så det var helt perfekt.


Kamerablixt. 18-200mm objektiv. Smink. Pengar.

Min brorsa fick Xbox med Kinect till så vi ägnade kvällen åt att spela ett dansspel. Kul men riktigt jobbigt :P Efter det blev det eclipse :)

Och nu sitter jag här på annandagjul och önskar att det hade vart julafton idag också :P Nää men snart fyller jag ju ååååår så behöver inte vänta länge till på fler presenter :P

Idag ska vi på julbord hos kusinerna som alla år :) Det brukar vara kul. Vet inte om jag ska ta med kameran men tror jag skippar det.


fetingeN

Natten före morgonen

Hmm här var det ju mycket uppdatering... Ne men tror att om jag skulle uppdaterat skulle det nog mest stått samma saker som på alla andras bloggar typ att jag bakat massa grejer, julstädat (fast nej juste det lämnade jag o brorsan till att göra imorn ehh sorry menar idag :P), klätt granen, köpt julklappar. Jaa precis sånna grejer man brukar göra vid jul. Har även övningskört idag. Morgonpasset från 8.20 till 10 vilket faktiskt gick mycket bra. wiho! :) Men nee nu ska jag försöka sova vilket jag aldrig kommer kunna göra.. Sen kommer jag säkert vakna jäääättetidigt imornbitti men gör inte så mycket har massa grejer att fixa och så måste jag kolla på julkalendern också såklart!!! TYP SPÄNNANDE JUUU!!! :D Lovar att fota och lägga upp. Och efter det blir det mycket bättre uppdatering! :)

GOD JUL!

Jullov, jullov. Av med läxorna?!?!

Haha NUUUU äre julstämning! Hör ett lågt ljud av Lars Vegas Trio från vardagsrummet och DET är jul för mig :) Haha galen julmusik men rolig är den. Kjelle fyller 50 idag så snart blir det smörgåstårta med familjen.
 

Skivan.

Körlektionen gick helt okej. Den började dåligt, riktigt dåligt.. Men sen blev det bara bättre och bättre. Men va typ mest småsaker hon klagade på. Måste köra oftare och få in grejer i skallen helt enkelt. Och läsa mer i boken. Så teoriplugg får det bli under lovet nu. Perfekt eftersom att jag är ledig och exakt det jag hade planerat all tid till. Eller....?!?! :O

Införskaffat mig "new moon"-filmen idag och så har jag beställt "eclipse" med en gratis presentkupong :) Så snart blire twilight-maraton :D

ZpåraT

WOHOOO!!! Matchen vanns med 2-1. Sååå himla härligt och perfekt med vinst på sista matchen på året. Nu väntar andra hälften på 2 olika serier till januari då allt börjar igen :)

Efter matchen var det träning men eftersom att vi inte hade någon målis blev jag lite otaggad men så kom jag på idén att jag kunde ju stå i mål!!!! Och aah.. det gick ju som det gick. Jag sög väl inte men var inte riktigt min grej... Alldeles för klumpiga och tunga skydd. Hjälm som luktade pyton och allt jag kunde tänka på var hur mitt svett blandades med Linns gamla svett haha usch!! Blev lite halvt spyfärdig :P Men neee ingenting för mig ingenting för mig.

Sen när jag kom hem värmde jag västerbottenpaj i ugnen och efter det blev det lite guitar hero. Var inte så kul att spela själv som jag hade hoppats på :/ Blev ju förresten inget Milano för mamma och Kjelle eftersom att det var sånt oväder. Så istället åkte dom någonstans idag. Vet inte riktigt vart men dom kommer hem imorn och då blir det middag med mera eftersom att Kjelle fyller 50 då :)

Nu ska jag sova. Imorn blire fullt upp. Körlektion mm :) Lite nervigt ;P
God natt

Sunday

Tjenamors!
Igår hos släkten var mysigt. God mat, gulliga kusiner, lek i snön och julklappar. När jag kom hem stack jag till Jullan där det va flams med henne, KinezFanny, Malan och Hannzor ;P

Till dagens händelser så har jag:
Köpt julklappar i form av unicef-gåvor. Ett mycket bra TIPS till er som har nära och kära som inte önskar sig något, utan istället måste man köpa någon halvdålig present. DÅ är det mycket bättre att skänka till behövande barn. Jag tycker det är superviktigt och mycket mer betydande än en pocketbok eller body lotion. Länk HÄR!

Mycket annat har jag inte gjort. Sitter och lyssnar på musik(Baksmälla - September och Petter) och taggar inför sista matchen i serien under 2010. Mot Järfälla och nu äre dags för vinst!
Ska äta lunch nuuu! See ya!


Förra matchen.

Tomtomtomtom

Tjenna! Sitter i bilen på väg ut till Waxholm där det är släktträff och julbord ute på Ramsö där min farbror har hus. Jag o brorsan har gjort fruktsallad som ser megagod ut o så ska det bli kul att träffa kusinerna :) igårkväll va jag hemma hos astrid med henne, hanna o amalia! Det va riktigt nice och knas bara som vi kan göra det, älskar er tjejor. <3 Kanske blir att träffa dom ikväll annars blire hemmakväll med bror min eftersom att mamma o Kjelle ska till Milano o kolla Zlatan!! Lite avundsjuk är jag allt. Det hade vart coolt! Men i så fall ska jag tvinga Joel att spela guitar hero med mig för är värsta taggad :P speciellt när dom spelar paint it black på radio som är med på gh2 :P aja see u laterrr

Dagens insikt

De enda som inte sviker är katter.

De kan man lita på.

Punkt.


hei ho ha

Jipppiiiee. Nu är labbrapporten inskickad och känner mig friii som en fågel friii som en fååågel!! :D
Nu ska jag äta frukost sen sticka till skolan för sista gången under året 2010 såå nice!
chingaloong


Andas ut

Äntligen helt klar med labben och får nu sova hur länge jag vill!! Behöver inte gå upp tidigt för att skriva klart den utan imorn ska den kanske läsas igenom nån gång (vilket jag aldrig orkar och antagligen inte kommer göra imorn heller..) och sen ska den mejlas in. :) Känns sååå skönt då är det verkligen jullov på riktigt!! Är nu 8 dagar kvar till julafton så ska komma i världens bästa julstämning. Åka massa pulka, baka och fixa presenter och allt möjligt :) Ååhh älska julen! Men nu äre god natt. God Natt!

1 dag till friheten! :)

Hemma från matchen och har ätit och borstat tänderna så nu blir det labbrapport. MAX en timma hoppas jag på. Men kommer troligen bli mer.. Osäker på om jag kommer kunna ha så pass bra disciplin på mig själv som jag haft de senaste dagarna. I värsta fall får jag väl gå upp i tid imorn och skriva klart den. Inte så jäättefarligt :)
Matchen vann vi med 7-3 såå det va nice. Äntligen en vinst typ. :P Men på söndag blire en till!!!!!!! Tro inte att du är bra Anneli!!! ;P Spöööö, ska du få.

Imorn är det bara chill i skolan! SISTA DAGEN!!!!!!!!! WOHOOOO!! Vilket betyder. Julmys med pepparkakor, glögg och lussebullar innan avslutningen i Djursholms kapell. Det blir myyys. Efteråt äre träning och sen får man sova hur mycket man vill hur länge man vill och göra vad man vill!!! Wiiiiii ^^

NU: Labbisrapportis. Tjing tjong <3

Vad jag gillar för musik?!

Ett rätt självklart svar. Kan till och med hittas på Spotify. Haha Dannes ALLA låtar är med!! :) Vet dock inte riktigt hur det kommer sig att Jason Derulo är på första plats och att en Travie McCoy låt som jag lyssnat på en gång ens är med på listan är helt klart förvirrande... Verkar inte helt och hållet fungera meeeen det viktiga är att Svart, vitt och Allt däremellan är med! :D
På topplistan för mest lyssnade album är Dannes album högst upp och Oskars album på tredje plats :) haha tyckte bara att det var kul.

Mamma berättade förra veckan att Gubben i lådan hade blivit "pressad" på spotify typ rekordmycket under november. Alltså bäst på hela spotify någonsin eller något sånt!! Råcoolt!
Nu äre tagg till match See ya!



1 HALV dag kvar!!!!!

Vi har skickat in alla våra rapporter!!!! Ett MVG är nog inte så troligt men vi satsade nog allihopa på typ VG och får se vad som händer. Vi har iallafall kämpat!! :) Har bara en labbrapport kvar nu men orkar nog inte göra den så ordentligt.  :P Sitter fortfarande kvar i skolan och jobbar med den så kanske jag slipper göra så mycket efter matchen ikväll.

Snook - Älskling jag är hemma nu


Det här är kungen utav sumpan!!!

God Natt

Lyckades faktiskt komma i säng hyfsat tidigt och blev nästan klar med allt som skulle göras. Lite grejer att slipa på imorn under dagen och efter matchen blir det mitt sista labbkött för året. Den sista individuella labben som ska in på torsdag som gjordes för typ 1 månad sedan :P men är bara en g-labb så ska inte överarbeta den så mycket. Men nu ska jag sova. Känner mig inte så trött så har läst lite olika bloggar och spelat lite spel i typ 40 min men hjälpte inte för att bli tröttare så lika bra att jag bara lägger mig och blundar. God natt!

Varje gång är som den första gång vi sågs.

Pluggandet går förvånansvärt bra. Hoppas att jag slipper sitta längre än midnatt men osäker på det.. Men är inte så jättetrött faktiskt. Plus att musiken hjälper till att hålla ut :)

Mäktigt!

Det kallas träningsvärk

Träningen igår har definitivt lämnat spår efter sig. Mina lår är stela som pinnar och känner mig som en gammal kärring! Gör verkligen ont!! En hemsk träningsvärk :P

Idag har jag verkligen kämpat med projektet. Och än är inte kvällen slut. Nu ska jag äta middag och sen blir det ännu mer labbrapportplugg. Vill bara säga att jag var i skolan från 8.00 till 16.30 idag vilket är så mycket som 8 och en halv timma! Usch! Så ingen träning idag och har nyss övningskört och som sagt nu blire middag!
Tjee


Beundraren Elin <3


tvåhundranittioåtta, tvåhundranittionio....

..Trehundra! Så många hopp, hoppades i läktaren idag. Kan säga att det känns fortfarande i benen och jag kommer absolut bli påmind imornbitti och resten av halva veckan...

Blir hockeyledigt imorn. Istället plugga och övningsköra. Blir nog naaiizz!! Iaf liiiiite :) Men nuuuee ska jag sova måste va i skolan vid 8!!!! imorn för att vi har vår sista labb vid 8.30 och gissa vad?!?!?!
- Jag har ingen aning om vad det är vi ska göra!! Good Luck!!!

3 skoldagar kvar!

Tiden går SNABBT! Nästan för snabbt så att vi inte hinner med vårt projektarbete. Men gör ingenting för mig. Orkar knappt bry mig och då är det ändå jag som jobbar mest i min grupp... Hmm undra hur det kommer sig..? Whatever :P



Haha lyckades aldrig skriva klart inlägget för satte mig och arbetade faktiskt väldigt flitigt med alla våra olika labbar. Så vi ska nog lyckas bli klara. :) (Positivt är alltid att man kan tänka att man är i alla fall inte sämst... :P finns nog med stor sannolikhet "sämre" grupper)
Nu ska jag äta något gott, tror det blir rester av Kycklinglasagnen från igår och sen blir det träning! :)


Duktig tjej som pluggaT

4 skoldagar kvar!!!

Jag är så galet taggad på höstlov så det är obeskrivligt. Ska bara bli så himla skönt och om 4 dagar är paradiset här! Men först 4 halvtunga projektdagar med hockey varje dag om jag inte tar ledigt nattpasset på tisdag :P

Matchen förlorade vi med 0-1 men vi kämpade hela matchen ut iallafall. På onsdag är det mot Tullinge och nästa söndag mot Järfälla sen blir det lite vila från matcher.


Gammal bild från match mot SSK.


3e advent

Kom alldeles nyss på att det är 3e advent. Så ikväll blir det tända ljus.

Just nu sitter jag och tittar på gamla VHS-filmer. Inte Disney, utan egen-filmade. Haha det är hur kul som helst. Jag tycker det mest är kul men Joel pinsamt.

Superbästa ramsan ever!!
Åmål å - åmål
Åmål å - åmål
När maggan är i åmål då rockar hon fett
Hon kör den lilla bilen lätt som en plätt
Maggans fett väger lätt

Hur kul som helst iallafall och jag ser verkligen ut som ett troll. Heeeeeela tiden :P

Nu ska jag tagga till match med Dam2 mot Segeltorp! Övningskörning dit. Och efter matchen blire plugg.


Daniel Adams-Ray Matiné Debaser 10 december


Professor P spelade 3 låtar före Danne och det var riktigt oväntat. Men mycket bra och galet taggande!



Say Adams-Ray
ADAMS-RAY
Say Adams-Ray
ADAMS-RAY
Say Do that thing, do that thing. Do it!
DO THAT THING, DO THAT THING. DO IT!

Var riktigt mycket folk där och Daniel va svettig efter en låt. Sååååå gryyymmm!! Går inte ens att beskriva med ord man måste ha varit där för att förstå. Men blev lite bilder igår iaf och de kommer här. Titta och njut!












Kanske dötrist...

....eller alldeles alldeles UNDERBART!!!!!!!

BILDER KOMMER SENARE!!! <3 <3 <3


<3<3<3<3<3


Omg!!!

Tjennaaa!!! Galet packat o snart borde Daniel kommaaa!!!! :D Elin är nervös men båda är taggade till tusen!!!!!!! ;D Kameran är med så bilder kommer sen :) tjarrååå

Daniel Adams-Ray HEEEY!

Som vanligt har jag fortfarande inte lyckats börja plugga... Men jag har iallafall ätit frukost. Och jag sitter och taggar inför ikväll!!!!! :D Wiiiiiiiooooooh
Om 3 minuter börjar Tracks och Dannnemannen ska såklart vinnna!!! Hoppass!!!


Snygg kenyan
äta banan
titta på Daniel
hela dan!!!!


Sista lördagen innan jullovet!!

Godmorgon typ. Har iofs varit uppe sen kvart i 9 och tittat på julkalendern men inte fått mycket annat gjort. Är megahungrig så hoppas att det finns något gott!

Blir nog varken julbak, julklappsinköp eller allmänhetens åkning :( Måste plugga... Men om jag äter nu och är ovanligt effektiv med pluggandet hinner jag nog lite mer än bara plugg :)
Tjarrååå


Haha Random bild från gårdagen.. den dagen då jag "hängde med min katt".....

Skoj o ploj

Haha känner att jag verkligen var stenseriös med bowlingen, för jag blev typ irriterad över att det gick så dåligt x) Men lyckades ändå komma 2a!! efter Megan vilket betyder att både jag och Megan slog Kai haha!! Och det räcker för mig! :D Maten efteråt var supergod och jag var supehungrig så den var mycket efterlängtad :P

Lucia var också kul att titta på men jag och Carin kom fram till att det inte var riktigt lika bra som förra året.. ;P Så vi bestämde oss för att vara med i 3an, haha längtar typ :P

Men nu ska jag sova. Imorn blir det antingen julbak, julklappsinhandling eller allmänhetens åkning! :) Vad som är 100 % säkert att det blir är DANIEL ADAMS-RAY!! Wiihooo!!


Discobowling!!! ;P


Me and Laurispauris! :) <3

10e december

Vad j ag lyckats med hittills idag:

- ätit frukost
- tittat på julkalendern
- duschat
- hängt vid datan
- hängt med min coola katt

Gjort allt möjligt utom just att plugga. Hur skönt som helst men hade ju behövts att göras men jaja.. :P Nu ska jag dra till bussen o träffa Carin, Fanny och Emelie i Mörby så ska vi kolla Lucia och sen som sagt bowling. TAGGAAT!!! :D


Bara för att min katt är grymt gangster med jack i örat, inte tittar in i kameran och hellre dricker rinnande vatten ur kranen. <3

hallojj

Schema för dagen:

- äta frukost
- kolla julkalendern
- duscha
- plugga
- titta VRGs lucia
- bowling + middag a la hockeybrudarstajl :)



DONE!!

I'm happyy! Nu ska jag sova. Typ ledig imorn nattiiinatt! :D


Nämen tjenare!!

Hejsaaan! Länge sedan och jag kan inte skylla på att jag inte haft tid eller inte varit inne på datan eller så. Jag har typ loggat in här varje dag men har varken haft inspiration eller ork att skriva något kul så har helt enkelt inte blivit någonting av det. Meeeen.... PLÖTSLIGT händer det!!!! ;P

Så jag hade tänkt att nu lite sådär mitt i natten fixa en ny design. Inget avancerat för sånt kan jag ändå inte :P Men piffa upp lite bara, är ju liksom vinter nu, inte höst längre. EN VECKA KVAR TILL JULLOVET!!!! Helt sjukt men så jävla nice!! :D Bara en vecka kvar med projektarbeten och två andra arbeten som ska in också men är nog rätt lugnt hehe :P

Bowling imorn med hockeybrudarna!! Såklart ska jag spöa allaaa!!! Speciellt DIG TOVE!!! Watch out!! ;P Blir säkert lite bilder från det. TTYL <3

Projectsss

Idag började projekt-tiden. Både bra och dåligt. Betyder att det bara är 2 veckor!!!! kvar till jullovet men mycket arbete med projektet som kan va jobbigt och svårt. Men löser sig säkert på slutet.. :P
Har tänkt att jag ska gå ut och fota lite innan det blir mörkt och sen måste jag plugga. Svenskainlämning inatt av krönikan och imorn ska processbeskrivning in till bilden och himla analys av en tunnelbanestation. Har inte ens varit och analyserat någonstans så får bli typ Mörby Centrum eller något... :P

Får se om det blir några foton eller ej...
Tjingeliing

RSS 2.0