BTW

Tänkte bara säga att Tyra banks är bara SÅÅÅ överdriven...

Fast, asså hon är ju jäkligt snygg, bra modell och äger som programledare både på sin egen talkshow och på Top Model XD

I <3 Marshmallows

Igår grillade vi marshmallows hemma hos Anna-Karin och det var såklart supermysigt. Sen gick vi till Edsviken (vilket går på an minut för dom bor precis vid vattnet med värsta utsikten!!) och vissa badade medans andra agerade fotografer. Jag, Ellen och Stine kom i vattnet först och vi började simma utåt, längre och längre... Vi pratade om att simma över till andra sidan (vilket jag tror är Bergshamra) men jag var ganska osäker. Men vi fortsatte simma hela tiden men med stor nervositet kan man ju säga. Klockan var typ tio halv elva så det var ganska mörkt och vi var något nervösa över att det skulle komma någon båt. Men så typ 20 minuter senare var vi över på andra sidan. Vi möttes av nakenbadare som blev "haffade" av fulla ungdomar men vi blev faktiskt lämnade ifred. Snart därefter började vi på vår simtur tillbaka igen och det gick bra tills... det kom en båt. Först såg vi den bara långt bort och den körde jättelångsamt så vi trodde vi kanske skulle hinna. Men sen kom den närmare och det var inte en liten båt. Vi klarade oss i alla fall och dom på båten vinkade glatt åt oss. Mamma blev däremot inte superglad när jag berättade om vårt äventyr (dock skippade jag båten) men hon var för trött för att vara arg. Men idag skämtade hon bara om det, att nästa gång skulle det vara på dagen och jag skulle ha en stor färgglad hatt på mig... xD



Snygg bild på Fanny =P Och så ser man Stine som klättrar på ett träd i bakgrunden (som för övrigt hon och Ellen hoppade ifrån, jag var lite för feg lr ngt sånt...)

Idag har jag och Emelie L åkt till Emelie B i Täby, där vi åkte iväg på en mycket riskabel cykeltur till stranden, tappade massa jordgubbar :/, hade picnic, solade och badade. Det roligaste var nog när Emelie B försökte prata med mig och andra Emelie, haken var bara att både jag och Emelie sov så ingen svarade :P (Detta berättade då Emelie senare när vi var vakna xD)

Nu sitter jag o chattar med Hanna som är allmänt knasig (som vanligt XD) men superrolig såklart och så har jag skickat massa låtar till henne efter som hon är värsta off och bara har typ 300 låtar medans jag har nära 2000 så jag gör henne mer in XD.

Men nu ska jag typ fortsätta packa eftersom att vi åker till Halmstad imorn!!! Så himla taggad. Vill bara ligga och schteka på stranden, lyssna på musik, träna, läsa eclipse, vara med kusinerna och massa annat. Haha så det är inte så bara... :P Men kommer nog hinna med att skriva något mer inlägg. 

Kraam <3
(Sorry att det blev så långt, men så blir det när man har gjort massa saker och har haft dålig uppdatering)

Finally

Yay nu är det över, och nu har jag bara ett superhärligt sommarlov kvar att njuta av. Ska verkligen njuta varenda sekund!! Och så ska jag shoppa i massor, vet massa grejer jag vill köpa. har redan shoppat lite idag. Kommer nog bilder imorgon Ska äta strax (eller ja typ nu! :P) Efter maten ska vi träffas ett gäng tjejer hos A-K och grilla marshmallows, kanske bada mm :) Myspys!! och jag har ju massa ny sommarmusik som vi kan lyssna på då, Perfekt lixom ju! :) 

Men måste kila nu  Kramar <3

Hallelujah och.. R.I.P

Var först skitlycklig. Varför? JO! För min iPod funkar igen!!! Den behövde bara ladda ur sig så nu funkar den igen och jag har lagt in massa musik!! Men så när allt var superbra, sista jobbdagen och allt, så går jag in på blogg.se och ser att Michael Jackson är DÖD?!?! Och det är inget skämt, det står på msn.se och säkert överallt!! Till och med Wikipedia har hunnit ändra:



Är fortfarande alldeles chockad. Rest In Peace.

Men måste ut och jobba nu, bamsekramar!!


Glömde!!

Trots att jag är så supertrött är jag samtidigt riktigt GLAD! Tycker jag har kämpat på bra med jobbet, gick lite tungt i början men vädret var inte lika härligt då och nu har jag bättre koll på allt och det går lättare och snabbare. Låg ju efter ganska mycket efter första veckan men har arbetat ikapp mycket vilket såklart är bra. Är också superglad över att jag vet att jag kommer få ganska rejält betalt vilket också såklart är superbra och kul =P

MEN!! Jag kommer absolut inte sakna det och jag kommer hålla mig långt ifrån cyklar på ett bra tag det kan jag lova!! Imorn är sista dagen så det är bara drygt 6 timmar att genomlida... Sen är det äntligen över!! =D


Extremt bra låt! Som jag lyssnat på i typ 40 minuter nu eller mer :P
Good Girls Go Bad - Cobra Starship Feat. Leighton Meester


Som sagt! Good Night!!

Primos!

Jahapp, dagen började med det vanliga.. Jobbet, men som jag skrev imorse var min iPod dum o det är den fortfarande. Har helt låste sig :/ så då fick jag lägga musiken på mobilen så lyssnade jag på den istället meen såklart så efter några timmar tog batteriet slut :( *snyft*

Kom hem vid typ ett och så ringde jag Emelie och vi stack o badade. Var så himla skönt, till en början ganska kallt men vi var kvar i vattnet typ en kvart!! Hur skönt som helst! De andra som badade gick typ upp efter en minut så vi kände oss mycket stolta x) Efter det var det lunch hos Ylva, men jag hann bara stanna i ca en halvtimma för pappa kom och hämtade mig för att vi skulle hämta min kusin på dagis. Så då var jag barnvakt till typ nio, katching!! money, money, money.. $D Vi gjorde i alla fall allt ifrån använda massa solkräm?! till spela fotboll där domarn fick kasta inkast... x) Men det var kul, Annas bror (då min kusin också) Oscar (12) var med också och är osäker på om jag hade klarat det själv.. Suger på att hitta i stan haha hittar bara runt hötorget och detta var Östermalm så njaa, tackar kusinen! :)

Lyckades inte/Glömde bort att ta bilder när vi badade eller under lunchen, men blev endel foton hos kusinerna.



Men ska sova nu!
God Natt <3


Jobba, jobba, jobba..

Sitter o fixar lite med min musik för jag tänkte lägga in nytt på iPoden (hann inte igår). Men självklart strular den och typ låser sig, så allt har tagit längre tid än tänkt.. :/ Men så jag ska prova att starta om datorn och se om det funkar. Men måste sticka och jobba. Idag ska jag i alla fall hinna med 4 distrikt men det brukar jag, men pappa kommer och hämtar mig vid typ tre för att jag ska vara barnvakt åt min kusin och hon ska hämtas från dagis.

Men måste fortsätta fixa nu kramar <3


Min snygga...

..bränna, hehe kände att jag måste visa hur mycket jag är ute i solen och att jag har bevis på det x) Har/hade tjocktröja på mig igår och i förrgår och detta är resultatet:



Men den syns inte lika mycket nu, för idag cyklade jag med linne, så nu är den mer jämn över hela armen xP
Men älskar att det är så bra väder, det är helt sjukt varmt. När det blåser är vindarna varma!! Hoppas att det är lika bra väder nästa vecka, i Halmstad =D

Skiivor

Har ont i absolut hela kroppen av allt cyklande och jag är helt slut men ska ut snart igen. :O Men ska kanske åka med mamma på scootern men vi får se... Skrivorna är kopplade till mamma, hon jobbar ju på Universal Musics så idag kom hon hem med 2 släppta album och 4 skivor med lite blandade låtar på både släppta och inte :D Så nu sitter jag o lägger in allt på iTunes o sen kommer jag troligen knarka dem på iPoden :) Alltid så kul med ny musik, gillar musiken jag har men eftersom jag lyssnar så mycket om dagarna behövs  det något nytt.

Albumen var:
Jonas Brothers - "Lines, Vines and Trying Times" (var som besatt av dem förra sommaren, men har tröttnat helt, men får väl se hur dom här låtarna är. Deras singel "Paranoid" som jag hört mest tycker jag är såå tråkig men jaa..)
Black Eyed Peas - "The E.N.D" (brukar göra bra musik, har bara hunnit lyssna på "Boom Boom Pow" och den är bra =D)
Och så bland-"boxen". Har en del av dom låtarna redan men många nya! :)


Jepp ska, skriva namnen på låtarna från SommarBoxen för dom "kunde inte hittas på Internet"... Så 30 låtar att "döpa".

byyyee


Cherries <3


Körsbären som jag lovade

Var en kul träning, väldigt varmt, men jag klagar inte. Älskar solen!!  Tog tåget hem också och väl hemma var det middag och U-21 fotboll. Sverige vann ju med 3-1. Och ja.. i vanliga fall brukar man ju vilja att Sverige ska göra massa mål, men när Toivonen gjort det tredje målet så blev vi oroliga varje gång som det blev ett anfall (åt båda hållen). Varför?  Jo för att Kjelle (mammas kille/sambo whatever..) hade tippat på att matchen skulle sluta 3-1 till Sverige och att just Toivonen skulle göra sista målet. Så i drygt 60 minuter satt vi och bara hoppades på att inget lag skulle göra mål. Och så händer det!! HiHi vi vann massa pengar, eller ja lite i alla fall så jag o min bror fick lite, sådär på direkten bara! Haha oväntat men superkul.

Men ska sova nu, Hej svej <3


Tåget går...

...17.46 så måste snabba mig.

Har jobbat idag som vanligt. Hann med 4 distrikt vilket var bra, önskar jag kunnat gjort fler men fick sjukt ont i rumpan av cykelsadeln (inte så konstigt efter att ha cyklat i ca 6 timmar) sen fick jag ont i knän och fötter också, men jag hann ju med det man ska göra på en dag så det räcker ju, faast jag ligger fortfarande efter men aja... x)

Ska ta tåget eftersom det är träning, den sista nu på eftersäsongen, sen blir det till att träna själv tills det börjar vecka 32 igen. Det är landhockey och styrka så det blir kuul.

jag blir förresten skitbrun/röd på armarna av allt cyklande i det fina vädret, och jaa svettig också för den delen. Och idag såg jag värsta körsbärsträdet där det redan var mogna körsbär på och dom smakade supergott :) Jag lägger upp bilder sen hinner inte nu måste kila

Kraam!! <3

All that I want is for you to call

Var bara snabbt, snabbt tvungen att tipsa om en superduperbra låt.

Har inte kollat upp så mycket om varken artisten eller låten, men hon heter Paulina o låten heter Give Me a Call och den äger helt enkelt. =D


Tjingeling

I made a pie, not American though...



Jepp gjorde en rabarber paj idag. Denna gången blev den lyckad o inte bränd. Men den blev inte riktigt så som jag ville, vi åt en supergod paj på Ramsö och det var så jag ville ha den men ne... Hittade ett recept som jag trodde var bra och pajen smakade bra men inte så som jag ville. Men snygg var den i alla fall. :D



Det enda som gick dåligt när jag gjorde pajen var att det var något som låg på bottnen av ugnen som jaa.. började smälta helt enkelt. Vi vet fortfarande inte vad det var för något, först trodde vi det var socker som runnit från pajformen men den var ju helt ren så det var det inte.. Men det lukade bränt socker i hela köket och när man öppnade ungsluckan bolmade rök ut. Så det blev ett litet äventyr. Den mystiska, kladdiga geggan så i alla fall ut som ett levande monster när det kokade av värmen i ugnen. Glömde ta foto då men tog ett nyss på det nu uttorkade monstret..


Ska sova/läsa nu, har lånat 3:e twilight-boken nu (eclipse). Kollade på biblioteket i Mörby tidigare idag men den var redan utlånad (på engelska) och det var typ två som redan stod i kö så.. det var ju enkelt att fortsätta låna av A-K.
God natt!! <3

22.06.2009

Har jobbat massa idag. Hann med 6 distrikt på drygt 5 timmar. Gick upp kvart i sju imorse och började jobba typ 8:a och blev sen klar två. Hade kunnat göra mer men orkade, kanske gör något mer senare...

Har rensat lite mer bland mina grejer på rummet o jag tror det kommer bli bra. Men ska ha nya tapeter, gardiner, och lite allt möjligt. Så det är långt ifrån klart, men jag satsar på att det ska vara klart innan gymnasiet börjar. :)


Bild jag tog tidigare idag, var lite halvdåligt väder imorse dimmigt mm men blev riktigt bra senare.

Men nu ska jag ta något att äta har inte ätit sen frukosten så jag är HUNGRIG!!  xD Kram <3

iPhone

Är inne på mammas iPhone o det funkar tydligen inte att skkriva i den vanliga knläggsrutan så jag sitter o skriver bland HTML-koderna så jag hoppas det blir bra vilket jag då är lite osäker på men får väl hoppas att det funkar xD hann bara göra två distrikt idag innan det började spöregna o ja... papper o vatten går inte så bra ihop så jag gav upp. Efter det kapade vi av mitt skrivbord på mitten flyttade tvn o sen började rensa lite bland mina lådor och har kastat ganska mycket måste jag säga vilket är bra! :D Sen blev det ju som sagt släktfest och jag träffade ytterligare pysslingar som jag tydligen har och dessa pratade bara engelska vilket var kul. De var ju typ bara 5 och 9 år eller något sånt så jag o min yngsta kusin lekte med den yngsta sp jag fick vara någon sorts översättare mellan dem för anna (5/6) kan ju inte direkt engelska men det var lite kul x) Ska troligen vara barnvakt åt anna på torsdag vilket också är kul plus att jag tjänar lite pengar. Men måste försöka jobba bättre med distrikten, men jag orkar faktiskt inte bry mig bara jag får lite betalt så är jag näjd. Men måste sova nu om jag ska orka gå upp halv sju imorn. God natt! Förresten det är skitkuö att skriva på iPhonen önskar jag hade en egen, men det är så mucket jag vill ha, vill också ha en systemkamera men det SKA jag verkligen köpa någon gång förhoppningsvis i sommar kanske. Men jag vill köpa massa kläder också så jag får se hur det blir med den saken... Har förresten läst ut new moon nu också så nu ska jag låna eclipse får se om det blir av Anna-Karin eller från bibblan. Aja.. God natt som sagt <3

21.06.2009

Ska alldeles strax cykla iväg o jobba. Är fint väder i alla fall så då blir det roligare. Hoppas på att jag skriver mer senare, men är osäker. Vill ju försöka hinna med så mycket som möjligt idag men vi ska på typ släktfest senare idag, så vet inte om jag hinner skriva. Hoppas på det bästa! :D

Kramar <3

Bilder

Lägger upp lite olika bilder bara. Alla är fotade och redigerade av mig.

     



Ska lägga mig o läsa nu och imorn blir det upp o jobba...

God natt <3

Midsummer-pics ;)

Ett kollage med massa bilder från igår. =)



Förut hade jag ingen sommarkänsla alls, kändes som att vi bara hade extra lång ledighet från skolan men nu känns det verkligen att det är sommar!! Längtar tills att vecka 26 är över, då har jag förhoppningsvis jobbat klart med allt och då åker vi till Halmstad. Efter det blir det en hel vecka hemma, då jag bara (tror jag) ska ta det lungt, sola massor, bada, fota och måla. =D Sen ska vi till Åmål vårt landställe 2 veckor och sen blir det Koster med Emelie, Emelie och Madde i en vecka. Tror det kommer bli superbra. Det är bara den här första veckan jag ska stå ut. Men det får gå som det går och så får jag tänka på pengarna $D Katchiiiingaa!!!  x)

Kram

Hemma

Midsommarn blev lyckad (trots vädret, har gått från uppehåll till regn till skinande sol.) Vi har ätit supergod mat, dansat runt midsommarstången och på dansgolv med massa fulla människor (allt ifrån ungdomar till gamlingar) och så har jag, min brorsa o mina två kusiner gjort midsommarkransar. Gick faktiskt bra även att vi inte hade någon ståltråd fast ja hmm Joels (brors) krans blev ju lite sådär... x)

Håller på o laddar över bilderna från kameran o mobil till datorn så kommer nog senare. Jag och Joel var faktiskt också duktiga och sprang igår morse, fast vi söög xD blev så sjukt trötta men så vi gjorde lite styrka mer orkade vi inte.. Mne vi gjorde ju lite i alla fall.

Har varit så skönt att vara ledig, jag riktigt fasar inför att börja jobba igen, jag har ju inte ens gjort 1/4 så det känns väldigt tungt. Men ska antagligen ut imorn även att det är söndag :/ men känner att jag måste.

Laddar upp bilder lite senare
Kram <3


Fullt Upp!!

Förlåt för så dålig uppdatering. Men eftersom att jag jobbar på dagarna och direkt efter har haft träning har jag inte hunnit vara inne på datorn någonting!! Så känns skönt att få sitta här igen. :P Dock även att jag jobbat så mycket ligger jag efter, jag borde ha gjort 16 st distrikt vid det här laget meeen jag har bara gjort 9!! Men har haft fullt upp, plus att jag stukade foten igår igen när jag sprang i trappor så jag fick avbryta mitt i allting. Men är ganska bra med foten igen, trampade nog bara snett men den knakade till igen så det var lite läskigt fast jag kunde träna på kvällen. Vi hade isträning i Ritorp :D

Igår hade Astrid 16års-middag och det var superkul. Jag kom sent eftersom jag vart på träning så det var "fullt ös" hemma hos Astrid xD (d.v.s alla pratade/skrek i varandras öron maten var nästan slut o när det var dags för efterrätt blev det skön födelsedags sång, en blandning av den svenska o danska x)
Vi gör ju också våran film som vi började på i måndags. Den är såå B om inte mycket meer men det är så sjukt kul!! Hoppas den blir klar under sommalovet fast vi har lite kvar att filma. Men aja jag tror det kommer bli succé XD

Aja måste duscha nu sen ska vi åka till Ramsö en ö i Vaxholm där vi ska fira midsommar, trooligen inget bloggande under den tiden. Kommer tillbaka på lördag.

Kramar <3

Ny Design

Jepp har fixat designen lite igen, inte superbra men bättre i alla fall. Är bra träning xP

Tror inte den är helt klar men kan inte titta på den för att blgg.se cepar sig eller så är det vår dator som säker stått på under mestadels av dagen, därav detta resultat.. Men ska förhoppningsvis (ifall det är några fel på designen) fixa dem imorgon om jag får någon tid över. Måste jobba arslet av mig och vandra runt på så många ställen som möjligt imorn. På kvällen är det spinning! :D

Tjosvej! och God Natt <3

Går inte ens att välja kategori på inlägget... :/

Ner faller regnet...

Träning idag på Norrängsgården och idag var vi många fler än förra gången så vi spelade innebandy, basket och fotboll. Sjukt svettigt xP Men sjukligt kul som vanligt!! Snyggaste var ju min pass rakt i fejjan på Tami. Riktigt snyggt måste jag säga XD

Efter det var det lagfest hemma hos Hannibal och Goofy Åström, med suuupergood mat, glass och maaasssa gooodis!

Har inte gjort mycket annat idag, regnet har fortsatt ösa ner tror det har regnat konstant, heela dagen idag utan ett enda uppehåll. Bådar inte bra inför min jobbvecka. Och nu blåser det visst jättemycket också! Men aja jag ska väl klara det.. hoppas jag... kommer typ gå vilse i stocksund.. djursholm.. och.. ....enebyberg.... men jaaa... det ska väl gå.. hoppas jag...

Lägger upp en till sjukt bra låt av The Script!!
If [F] You [U] See [C] Kay [K] (F-U-C-K)  XD


Kraamar

Jobb

Har regnat absolut heeela dagen idag :( Skulle försöka börja med mitt jobb idag, vilket är att kontrollera Svensk Direkt Reklams uppgifter om alla brevlådor i hela Danderyd (alltså då inklusive Djursholm, Stocksund o Enebyberg). Men eftersom jag måste kolla i papper hela tiden gick det inte bra för jag cyklade och det, som sagt, regnade.... vilket inte är bra för papper...

Har annars inte gjort någonting idag förutom titta på tv <3 x)

Och det ska jag fortsätta med, ska se på någon film antingen Babel på TV4 eller någon annan film på 1:an

En superbra låt av The Script som för övrigt bara gör bra låtar!!


Kramar!!

SOMMARLOV!!

Yay, finally! Högstadiet är över o nu väntar roligt sommarlov (om bara vädret kunde bli lite bättre). Och efter det bär det av till Gymnasiet, tagg!!

okej så.. skriver senare måste ta in mammas häst från hagen.

kram ps: fick 320 poäng :) o därmed ett diplom tsm med alla andra 21!!! st som också fick full poäng!

Tråkigt väduur

Kom hem från skolan för ca 1 timme sedan. Har inte gjort så mycket men ska rensa mitt rum, lådor, hyllor mm. Vill göra om helst nu under sommaren så hoppas på det.

Idag var det ju niornas lunch var helt okej men ja.. vi fick sitta med lite random personer så blev lite konstigt men det var gott i alla fall. Blev inget vattenkrig efter som att vädret suger. :/ Men aja.

Träning ikväll på Enebybergs IP, hoppas vädret kan bli lite bättre i alla fall.

Till det viktigaste, AVSLUTNING imorn!!! Samtidigt som det är lite sorgligt tycker jag det är superskönt. Har verkligen tröttnat på 9an, Friberga och en del av människorna. MEN kommer sakna många!! Men jag är verkligen supertaggad på att börja gymnasiet och träffa massa nya människor och gå på vettiga lektioner där man verkligen vill lära sig, vilket jag hoppas att det kommer vara. Vi hade repition med kören idag och hälften grät samtidigt som de sjöng speciellt på Graduation Song men det är inte så konstigt så sorglig som texten är. :( 


Vet dock inte vad jag ska ha på mig för kläder. Hoppas verkligen till "gudarna däruppe" att dom fixar till vädret så det i alla fall inte regnar, då blir det lättare att välja kläder :P

 Jag, Madde o Emelie
Riktigt schnyggisch bild från Augusti 2008, dagen vi började 9an och redan imorgon är det slut. Går inte att fatta!

Kramar <3

Rösta på mig :)

Är finalist i Veckans blogg hos Ctina. Rösta jättegärna på mig!!!
(Röstrutan finns i längst ner i vänstra spalten.


Japp o bilderna är då ett "übersnyggt" resultat av redigering i Paint xD När man inte har Photoshop :/

Aja God natt.. igen... <3 (suger på att göra som jag säger... måste diska nu oxå xD)


Skolans Dag

Idag har vi bara haft tävlingar i skolan där alla klasserna tävlar mot varandra. (7:or mot 7:or osv.) Som vanligt vann 9C3 vilket de gjort 3 år på rad nu :/ Det man vinner är typ biobiljetter så det är inte så allvarligt. Sen var det träning, landhockey vilket var skitakul =D Dock mindre kul var att jag glömde min fucking påse med mina hockey-handskar som jag trodde var i min rygga men icke sa nicke.. SÅ nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har försökt hitta tlfnr till typ vaktmästeriet men finns inget... men skrev ett inlägg i gästboken på hemsidan så jag hoppas på det bästa. Tror jag ska försöka åka dit innnan min träning imorn.

Aja till roligare saker. EN!! dag kvar i skolan. Imorn ska vi bara städa skåpen, sen kör-rep inför avslutningen, efter det niornas lunch och sen VATTENKRIG xD Hoppas det blir hyfsat väder annars kommer man typ frysa ihjäl.

Ska sova/läsa nu God natt <3

Ingen fantasi...

= Tråkigt inlägg.

Idag har vi gått, gått o gått med arbetslaget. Det var väl okej men lite uttråkande men jag, Saga o Nina vann i alla fall vår tävling som vi var med i, tror att vår mentorsgrupp har chansen att vinna bland alla grupperna :D haha det skulle göra Torgny glad han älskar att tävla, och vinna...

Sen vid halv 6 stack jag på träning o det blev intervaller i backe mm.
 
Ska se på Project Runway kl 22 så ska spela lite sims nu 8D

Kraaam <3

07.06.2009

Har inte gjort så mycket idag. Väcktes av mamma vid ca 9.00 för jag skulle tydligen på träning kl 11. Jag visste att jag skulle träna men jag hade inte tittat tiden så det var tur att mamma visste. Dock var vi bara 5 på träningen o vi hoppade bara i skumgummigrop och spelade lite basket. Sen har jag spelat Sims och så tittade jag på slutet av tennismatchen, tyvärr så förlorade ju Robin, vilket iofs var ganska väntat eftersom det var mot Federer. Men det är riktigt häftigt att han kom ända till final, han ska vara stolt. :)

Nu ska jag titta på Gossip Girl som börjar snart, tror jag?!... Sen ska vi äta och jag kommer läsa ut twilight idag har typ 20 sidor kvar om inte mindre. Annars ska jag inte göra något mer förutom att kanske lämna tillbaka Anna-Karins locktång till henne om jag orkar, då kanske jag kan låna new moon av henne :D

Men vi ses!!

Bara 4 dagar kvar sen sommalooov!!!


Sims 3 x)

Var på OnOff med mamma idag o köpte The Sims 3. :D Har inte hunnit spela så mycket men än så länge är det kul. Annars har jag inte gjort mycket alls. Jag och mamma har varit och handlat och vi köpte bland annat en locktång (inte riktigt en tång men tror ni fattar) och mat och annat. =P Sverige-Danmark på TV just nu men efter straffmissen och sen klantrensningen=mål så orkade jag bara se första halvlek. Tror fortfarande att Danmark leder med 1-0 eftersom att jag inte har hört något skrik ifrån vardagsrummet.

Jo förresten höll på att glömma, har ju slingat håret idag. Mamma slingade vilket gjorde det mycket billigare än om jag hade gjort det hos frisören och jag tycker det blev bra. =)
Dålig bild men syns okej bra.. 
Vet inte hur det blev så blont på bilden men tyckte det var lite kul (ser inte ut så)

Har ju faktiskt städat idag också, då känner man sig alltid stolt ^_^ Men nu ska jag spela sims och äta guudiis 8-)

Kramar <3

 
Bild från balen, tagen av Elisabeth Grånäs

Prom 09!!!

Super!! Så enkelt var det att beskriva balen. Det var verkligen superkul, superlyckat och skulle mer än gärna göra om det. Vi fick god trerättersmiddag, priser för året delades ut som: Årets Brain, Årets Insats, Årets Bäst Klädda mm. Och sen var det dance, dance, dance till ca 1.00 som gällde. Ja vad mer ska jag säga jo, vi skulle ju åka cab vilket vi gjorde, MEEN eftersom att det regnade :( åkte vi med taket uppe men det var kul ändå. :D

Nog snackat här kommer lite bilder.





Sov över hos Emelie sen i alla fall o vi gick upp vid ca 13.00 xP Och under resten av dagen har jag verkligen inte gjårt någonting annat än datanördat mig. Har tittat på bilder på Faccebook, lagt in bilder på datorn, lagt upp bilder på Facebook, och nu tillslut skriver jag ett blogginlägg.

Mycket mer ska jag inte skriva nu.. bara att jag o min bror funderar på att köpa The Sims 3. Vi har både 1:an o 2:an men vår 2:a har försvunnit, spårlöst.... så vi kan inte spela det och när Emelie o hennes syrra installerade deras Sims 3 blev jag supertaggad x)

Sen ska jag också berätta att jag och min familj ska gå på "Where The Action Is" den 12 o 13 Juni som jag också är supertaggad inför. Visst hade det vart roligare att gå med kompisar men tror det här blir roligt också :D
Det bästa: Erik Hassle kommer!!!!! <3<3<3

Men ska kolla på pricerunner nu vart man kan köpa Sims som billigast och sen ska jag sova.

GOD NATT <3


Lagar mat

Jepp klockan är tio på kvällen och jag har inte ätit ännu. Har varit o tränat stack direkt efter skolan och när jag kom hem till stationen skulle jag o mamma hämta min brorsa och sen köpa pizza. Meeen pizzerian var redan stängd så nu var vi tvungna att göra mat men dom andra tog typ rostbröd o yoghurt men klarar inte äta sånt efter träning, känns inte speciellt nyttigt.

Men nu ska jag fortsätta med maten KRAM

ps: BAAL imorgon, fast det kommer typ bli sugigt väder men skit samma kommer bli såå kul!! pöss <3

Ska soova..

Blir ett snabbt inlägg för jag är så trött *ZZZzzzz*

Igår var det träning o slutade skolan sent så var tvungen att ta tåget på dirren. :P Gick helt ok men det var jobbigt, vilket det ska vara.
Idag var det i princip samma sak, fast jag slutade skolan ganska tidigt (14.10) men efter det klippte jag mig i Mörby (inte så stor skillnad bara topparna, klippte upp lite o fixade "luggen" till snelugg). Sen köpte jag slingpaket på Kicks o ska antingen fixa med det imorn eller i helgen får se. Är ju träning imorn också så det beror på hur trött jag är. Men mamma ska ju hjälpa mig så det kanske beror på hur trött hon är... x)

Aja nu ska jag läsa "min" (lånade) älskade twilight-bok som jag kommit ungefär hälften på. Den är riktigt bra o trots att den är på engelska flyter läsningen på, brukar i vanliga fall suga på att läsa för jag inte kan koncentrera mig o är för trött men nu går det perfa. :D

GOOD NIGHT! <3


RSS 2.0